Copiii din București se pot plimba, duminică, pe caii Poliției Locale, cu ocazia ZILEI COPILULUIZIUA COPILULUI 2015: Duminică, 31 mai, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului din ziua următoare, Poliția Locală a Municipiului București organizează o prezentare specială pentru cei mici, în Parcul Carol.

Copiii din Bucuresti se pot plimba, duminica, pe caii Politiei Locale, cu ocazia ZILEI COPILULUI
Copiii din București se pot plimba, duminică, pe caii Poliției Locale, cu ocazia ZILEI COPILULUI
Foto: perfecte.ro

ZIUA COPILULUI 2015:

La evenimentul care va avea loc în Parcul Carol (intrarea principală dinspre Str. 11 Iunie ), între orele 09.00 și 20.00, copiii vor putea vedea autovehiculele speciale ale P.L.M.B. (autoutilitara de intervenție, autoturisme prevăzute cu camere de luat vederi, motociclete, mototriciclul "Can-am" sau biciclete cu autoechilibru), echipamentul polițiștilor locali, dar și caii Patrulei Călare a Municipiului București, informează Poliția Locală.

ZIUA COPILULUI 2015:

Totodată, la eveniment vor participa, în premieră, și trei echipe din cadrul Patrulei Canine a Municipiului București. Arlo (ciobănesc belgian), Lord ( ciobănesc german) și Edi (ciobănesc cehoslovac) vor fi câinii utilitari, folosiți în misiunile de patrulare, cu care copiii se vor putea juca.

Celor mici li s-au pregătit și alte surprize: plimbări cu caii de luptă, lecții de autoapărare sau testarea anumitor dotări tehnice ale instituției.

.

Etichete: cai politia locala, plimbare cai, ziua copilului 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE