Copiii din Sectorul 2 merg GRATUIT la teatru, operă şi circ printr-un proiect finanţat de PrimărieCopiii care locuiesc în Sectorul 2 al Capitalei vor merge GRATUIT la teatru, operă, operetă şi circ, pe parcursul anului 2020, printr-un proiect finanţat de Primăria Sectorului 2. Astfel, atât elevii, cât şi preşcolarii, vor avea acces gratuit la diverse activităţi culturale, prilej cu care cei mici îşi pot stimula imaginaţia şi creativitatea şi ăşi pot dezvolta propria personalitate. 

Copiii din Sectorul 2 merg GRATUIT la teatru, opera si circ printr-un proiect finantat de Primarie (Foto copilul.ro)
Copiii din Sectorul 2 merg GRATUIT la teatru, operă şi circ printr-un proiect finanţat de Primărie (Foto copilul.ro)

Proiectul "Magia copilăriei" are ca obiectiv principal promovarea în rândul copiilor şi tinerilor a culturii de calitate, prin intermediul artei şi a mijloacelor specifice de exprimare ale acesteia (vernisaje de artă, teatru, operă, operetă, spectacole de magie şi circ). Asigurarea accesului la cultură al tinerei generaţii este o necesitate a momentului actual, fiind considerat un mijloc de educare şi dezvoltare personală. 

"Prin proiectul cultural propus, se oferă generaţiei tinere o experienţă culturală inedită, pentru mulţi poate o primă întâlnire cu lumea artei şi a scenei, a poveştilor create în această lume fascinantă a teatrului, a operei, a operetei sau a circului. Prin participarea în calitate de spectatori la o serie de spectacole diverse ca temă, cu paliere de vârstă clar definite, copiilor le este asigurat un element educaţional complex, un prilej de stimulare a imaginaţiei şi al creativităţii, un mijloc de dezvoltare a personalităţii", se specifică în proiectul întocmit de Centrul Cultural "Mihai Eminescu", Sector 2. 

Proiectul "Magia copilăriei" implementat de Primăria Sectorului 2 în beneficiul elevilor şi preşcolarilor poate fi consultat integral AICI. 

Pe parcursul derulării proiectului, o serie de unităţi de învăţământ din Sectorul 2, vor putea participa cu titlu gratuit, pe parcursul anului 2020, la reprezentaţii ale unor piese de teatru din repertoriul teatrelor bucureştene care au stagiuni dedicate copiilor şi tinerilor, la reprezentaţii ale unor spectacole de operă, operetă sau circ. 

"Oportunitatea de a merge  la teatru, la operă sau la un spectacol de circ, alături de colegii de grupă, de clasă, aduce copiilor sentimentul de apartenenţă la comunitate, de participare la viaţa acesteia, fiind o completare a procesului educaţional oferit de sistemul educaţional clasic", se menţionează în proiect. 

Centrul Cultural "Mihai Eminescu" se va ocupa de selectarea pieselor de teatru, a spectacolelor de operă, operetă şi circ la care vor participa copiii, selecţia având în vedere diverse criterii valorice şi adresabilitate ca nivel de vârstă şi preocupări. 

Pentru derularea proiectului "Magia copilăriei", pe parcursul anului 2020, administraţia locală a bugetat suma de 120.000 lei. 

0/1 COMENTARII
Claudia Klein
20 feb 12:22
+0
VOTURI
-0
Bună ziua și Bine ați venit la Spotcap Global Loan Services, numele meu este Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant în domeniul împrumuturilor.

Aveți mare nevoie de consolidare financiară? aveți nevoie de un împrumut pentru diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă sfătuiesc să contactați firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | și să ai un împrumut în cont în termen de 24 de ore, deoarece oferim servicii excelente de împrumut în toată lumea.

Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

Știm că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au o problemă financiară și au nevoie de soluție, o mulțime de oameni le este atât de dificil să obțină împrumuturi de capital de la băncile locale sau de la alte instituții financiare din cauza interesului ridicat rata, garanția insuficientă, raportul datoriei / veniturile, scorul creditului scăzut sau orice alte motive

Nu mai există timp de așteptare sau vizite stresante la bancă Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți

Oferim servicii de împrumut de 24 de ore la nivel mondial. Pentru întrebări / întrebări? - Trimiteți un e-mail către | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | & Primește un răspuns într-o clipă.

Familia, prietenii și colegii dvs. nu trebuie să știm că sunteți scăzut de bani, trebuie doar să ne scrieți și veți primi un împrumut.

Libe

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h