Copiii din Vaslui, dispăruţi de acasă, au fost găsiţi. Băieţelul a muritCei doi copii dispăruţi de acasă, din localitatea vasluiană Miceşti, au fost găsiţi, joi dimineaţă, după aproximativ 40 de ore de căutări, la aproximativ zece kilometri de satul în care locuieşte familia. Fetiţa de cinci ani a fost descoperită în viaţă, fiind transportată cu hipotermie la spital, în timp ce verişorul ei, în vârstă de patru ani, a decedat în ciuda manevrelor de resuscitare. 

Copiii din Vaslui, disparuti de acasa, au fost gasiti. Baietelul a murit
Copiii din Vaslui, dispăruţi de acasă, au fost găsiţi. Băieţelul a murit

Cei doi copii de trei, respectiv cinci ani au dispărut marţi seară în pădurea din spatele casei. Peste 300 de oameni s-au mobilizat şi au răscolit pădurile din zonă.

Fetiţa de doar cinci ani a fost găsită de şoferul unui microbuz într-un sat situat la opt kilometri de casă. Acesta a sunat imediat la 112 iar poliţiştii care efectuau căutări în zonă au sosit imediat. Micuţa era speriată şi mergea singură pe uliţa satului Morareni.

În zonă a fost găsit la scurt timp şi verişorul de doar trei ani al fetiţei. Din nefericire acesta se afla în stop cardio respirator. Deşi a fost resuscitat, băieţelul a murit la scurt timp, informează romaniatv.net. 

Etichete: baiat mort, copii disparuti, vaslui

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE