Copiii pot dormi, în acest week-end, sub Deinotheriumul de la Muzeul AntipaCopiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, vor putea să petreacă o noapte memorabilă printre cele mai mari mamifere care au existat vreodată pe Pământ, la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa". Evenimentul va avea loc în acest week-end.

Cei mici vor face vineri, 7 august 2015, un tur al muzeului, asigurându-se că toate exponatele din diorame vor avea parte de un somn liniștit, apoi vor viziona filme documentare despre viața fascinantă a animalelor, oferite de către DaVinci Learning, și vor adormi lângă Deinotherium gigantissimum, visând poate la lumea uriașilor de altădată, anunţă organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Costurile de participare sunt de 200 Ron/copil; 300 Ron/doi frați; 400 Ron/trei frați.

Înscrierea participanților se face în limita a 20 de locuri, pe adresa de email: info@antipa.ro sau la numărul de tel: 021.305.60.31.

Sosirea copiilor la muzeu este stabilită pentru ora 21.00, iar părinții sunt așteptați să-i ia a doua zi, sâmbătă, începând cu ora 8.30, după ce micuții au luat micul dejun, constând în brânzeturi proaspete asigurate de unul dintre sponsori.

Detalii despre eveniment puteţi găsi pe www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului de Istorie Naturală „Grigore Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa.

Informaţii suplimentare despre programe: Florentina Purdescu, șef birou Relații Publice, Marketing Cultural și Programe Educaționale, e-mail: florentinap@antipa.ro , tel: 0729.074.127.

Acesta nu este primul eveniment de acest gen. Şi în anii precedenţi copiii au putut petrece o noapte sub Deinotheriumul de la Antipa.

Etichete: dinozauri, expoziţie Muzeul Antipa, Muzeul Antipa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE