Copil de 10 ani, accidentat de discul unui tractor. A fost PRELUAT cu elicopterul SMURDUn copil de 10 ani din Bistriţa - Năsăud a fost preluat cu elicopterul SMURD, în stare foarte gravă, după ce a fost accidentat de discul unui tractor.

Copil de 10 ani, accidentat de discul unui tractor. A fost PRELUAT cu elicopterul SMURD
Copil de 10 ani, accidentat de discul unui tractor. A fost PRELUAT cu elicopterul SMURD
Foto: vremeanoua.ro

Poliţiştii bistriţeni au deschis o anchetă în urma unui accident rutier grav, petrecut în comuna Budeşti din judeţul Bistriţa-Năsăud, informează mediafax.ro.

"Un copil de 10 ani din Budeşti care se afla pe acostamentul drumului a fost agăţat de discul ataşat unui utilaj agricol şi rănit în zona abdomenului. Şoferul tractorului este un bărbat de 72 de ani din aceeaşi localitate. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală, momentat făcând cercetări la faţa locului " a declarat, pentru MEDIAFAX, Virginia Pîrlea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

În urma accidentului, copilul a fost accidentat grav, discul tractorului provocându-i o plagă la nivelul abdomenului.

Un echipaj de prim ajutor al SMURD a ajuns de urgenţă la locul accidentului şi de la Târgu Mureş a pornit în ajutor elicopterul SMURD pentru a-l prelua pe copil.

El a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la spitalul judeţean din Târgu Mureş.

Etichete: accident, SMURD, tractor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE