Copil de opt ani din Capitală, LOVIT de o MAŞINĂ. A ajuns în stradă după ce s-a speriat de un CÂINEUn copil de opt ani a murit, duminică seara, pe strada Lizeanu din Bucureşti, după ce, speriat de un câine, a ajuns pe carosabil şi s-a lovit cu capul, în cădere, de bara unui autoturism aflat în mers, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20.00, pe strada Lizeanu din Sectorul 2 al Capitalei. Fratele mai mare al copilului a încercat să-l prindă de mână, dar nu a reuşit, a precizat Ovidiu Munteanu, reprezentat al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

"Un copil de opt ani a intrat pe carosabil şi s-a lovit cu capul de bara unui autoturism aflat în mers. Şoferul, un tânăr de 25 de ani, a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind zero", a spus purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Potrivit acestuia, copilul şi fratele său locuiau aproape de zona în care s-a produs accidentul. Echipajul medical care a ajuns la locul accidentului a încercat să îl resusciteze pe băiat mai bine de o oră, însă nu a mai reuşit să îl salveze, fiind declarat decesul la ora 21.04.

Etichete: accident, accident Bucureşti, accident mortal, caine, caine vagabond, câini comunitari

0/3 COMENTARII
qwert
19 Sep 18:37
+0
VOTURI
-0
Acu'vine madam sa ne spuna ca e o dezinformare ca nu mai sunt caini in Bucuresti, ca e o intoxicare politica. Sau ca intr-adevar sunt caini dar asta era caine penelist!
Florin
19 Sep 16:58
+0
VOTURI
-0
Cum mai vine si asta "s-a lovit cu capul de bara unui autoturism aflat în mers" ??? Adica a murit pentru ca a dat cu capul de bara de protectie? Sau ca masina avea o anumita viteza cu care l-a lovit pe copil?
E ca si cum fata lui Boureanu ar zice ca s-a lovit cu capul de palma lui Boureanu care venea spre ea...
Cris
19 Sep 09:56
+0
VOTURI
-0
Nu inteleg ce sa caute caini liberi pe strazi intr-o capitala europeana. Solicitare de despagubiri de la Bucatareasa Capitalei.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE