Copos respinge acuzația de plagiat. Spune că este calomniatGeorge Copos respinge acuzaţiile de plagiat. El a fost acuzat de istoricul Cătălin Parfene că a copiat în una dintre cărţile scrise în închisoare teza sa de masterat. De asemenea, în presă au apărut informații conform cărora George Copos ar fi cumpărat tot tirajul cărţii care l-a scăpat de 150 de zile de închisoare.

Sentinta in dosarul Loteria II ar putea fi pronuntata joi. Copos si Camelia Voiculescu, judecati
Sentinţa în dosarul Loteria II ar putea fi pronunţată joi. Copos şi Camelia Voiculescu, judecaţi

Istoricul Cătălin Parfene îl acuză pe George Copos că una dintre scrierile sale din puşcărie ar fi un plagiat după o lucrarea de a sa: „Dragi tovarăşi, vă supun atenţiei un posibil şi cât se poate de plauzibil plagiat. Astfel, una dintre lucrările ştiinţifice pentru care a fost eliberat Copos George este:”Alianţe matrimoniale în politica principilor români din Ţara Românească şi Moldova în secolele XIV-XVI / Gheorghe Copos ; pref.: prof. univ. dr. Stelian Brezeanu”. Iar teza mea de master de la Facultatea de Istorie din 2005 se intituleaza "Politica matrimonială a domnilor din Ţara Românească şi Moldova în secolele XIV-XVI", cu îndrumator – acelaşi Stelian Brezeanu”.

Mai mult, jurnaliştii de la gsp.ro notează că George Copos ar fi cumpărat tot tirajul cărţii care l-a scăpat de 150 de zile de închisoare.

George Copos respinge însă acuzațiile de plagiat. Prezent, vineri, în instanță unde se judecă dosarul Loteria 2, George Copos le-a spus jurnaliștilor că este calomniat, scrie realitatea.net. 

Etichete: Cătălin Parfene, George Copos, plagiat

0/1 COMENTARII
Rapid
10 apr 14:14
+0
VOTURI
-0
Siiigur ca da, bietul om este calomniat! El, care are studii aprofundate in istorie, este calomniat de un neica nimeni, care nu e decat istoric.

Sau te pomenesti ca Parfene asta o fi rapidist si vrea sa se razbune pentru ce-a ajuns Rapidul? In cazul asta nu s-or mai gasi cativa si pentru Dinamo, Steaua, Iasi, Piatra Neamt, etc?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE