Coregrafie fără precedent la meciul Steaua-Brașov, pentru campioana Steaua: programul sărbătoririi50.000 de steliști au participat la meciul de marți cu F.C. Brașov, ultimul înainte de înmânarea titlului de campioană pentru Steaua. Cu această ocazie, galeria a pregătit o coregrafie cu totul specială. 

Update: Coregrafia a constat în trasarea hărții României, cu un steag imens cu culorile Stelei și numărul 24 scris în mijloc - acesta fiind numărul de titluri câștigate de campioană.

După finalul meciului a urmat o adevărată sărbătoare în plină stradă pentru steliști.

La 5 minute după ce va începe meciul cu Braşov, la 18:05, se va încerca realizarea unei coregrafii cum n-a mai existat pe stadioanele din România, anunță gsp. Ultraşii de la peluza Nord vor da startul acestei coregrafii. Fiecare spectator va găsi pe scaunul său un carton de o anumită culoare, astfel că dacă toţi fanii vor ridica în acelaşi timp deasupra capului respectivele hîrtii, se va crea un mesaj special, încă nedezvăluit de suporteri.

La 20 de minute de la terminarea meciului, se va crea un podium special chiar pe gazon, unde jucătorii Stelei vor fi îmbrăcaţi cu tricourile de campioni şi vor primi şi medaliile. "Au fost pregătite 60 de tricouri de campion, plus 60 de medalii. Dacă există tricouri care vor rămîne, stafful din Ghencea va decide unde vor ajunge", spune secretarul general al Ligii, Valentin Alexandru, cel care-i va premia pe jucători. După ce fiecare jucător va fi premiat, ultimul care va urca pe podium va fi Alexandru Bourceanu. El va ridica trofeul cu care e răsplătită echipa campioană. 

În jurul orei 21:00, după ce suporterii vor părăsi stadionul, iar jucătorii vor discuta cu presa, toţi roş-albaştrii vor ieşi în curtea stadionului şi se vor urca într-un autobuz descoperit. Acesta va avea un traseu special, care va porni din stadion pe ieşirea cea mare a complexului, spre bulevardul Basarabia. Pe timpul desfăşurării turului spre scena de la Palatul Parlamentului, jucătorii vor sărbători alături de cei care vor ieşi pe stradă.

Reghecampf, jucătorii şi ceilalţi membri ai staff-ului tehnic vor ajunge în Piaţa Constituţiei la capătul unui drum de 30-40 de minute, care va cuprinde traversarea bulevardului Basarabia, prin faţa Patinoarului Flamaropol, apoi bulevardul Decebal, iar din Piaţa Alba Iulia se va intra pe Bulevardul Unirii. De aici se va merge drept, spre Piaţa Unirii, iar cap-compas va fi Piaţa Constituţiei, de lîngă Casa Poporului.

Conform Jandarmeriei, care va supraveghea şi va asigura buna desfăşurare a evenimentului, în Piaţa Constituţiei sînt aşteptaţi 20.000 de oameni. Aceştia se vor bucura alături de favoriţi, la fel cum se întîmplă cu echipele din Occident. Jucătorii vor urca pe o scenă special amenajată pentru sărbătorirea titlului şi vor cînta preţ de cîteva minute alături de cei prezenţi.

Startul distracţiei aici este programat la ora 21:30 şi fiesta va dura maximum 90 de minute. "Jandarmeria Bucureşti a fost de acord cu petrecerea organizată de clubul Steaua, dar pînă la ora 23:00. Aceasta este ora maximă pînă la care fanii se pot distra alături de fotbalişti", au precizat autorităţile. Punctul culminant al zilei va fi chiar cu cîteva minute înainte de ora 23:00, atunci cînd va avea loc un spectacol pirotehnic, care va lumina cerul Bucureştiului.

Restricții rutiere, marți, în Piața Constituției, pentru sărbătorirea Stelei. Rute ocolitoare

Etichete: campioană, Piata Constitutiei, sărbătoare, Steaua

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE