Coregraful Cornel Patrichi este grav bolnavCoregraful Cornel Patrichi, fost jurat al emisiunii „Dansez pentru tine”, se confruntă cu mari probleme de sănătate.

Coregraful Cornel Patrichi
Coregraful Cornel Patrichi

Cornel Patrichi se află în stare gravă după operaţia pentru cancer la plămâni, de la sfânşitul anului trecut, iar vineri (1 aprilie) acasă la el au venit doi preoţi. 

„Medicii nu au spus lucruri bune. Este conştient câteodată, dar e sub efectul medicamentelor", a declarat soţia sa, Cornelia Patrichi, pentru Antena Stars, conform realitatea.net. 

Cornel Patrichi: "Conducerea Dansez pentru tine e formată din nişte amatori penibili"

Coregraful Cornel Patrichi declara în urmă cu doi ani că se aşteptă ca show-ul să ajungă la un final, "deoarece conducerea acestui show e formată din nişte amatori penibili din toate punctele de vedere, şi ca meserie, şi ca fizic".

Scandal la Dansez pentru tine. Cornel Patrichi: "Concursul este aranjat!"

Fostul membru al juriului, coregraful Cornel Patrichi, aducea în anul 2012 acuze grave emisiunii şi felului în care este organizat concursul, susţinând că acesta este "aranjat" şi că atât voturile, cât şi notele membrilor juriului sunt stabilite de producători, astfel încât să câştige cazurile şi vedetele preferate de aceştia.

Etichete: bolnav, Cornel Patrichi, Dansez pentru tine, jurat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE