Corina Crețu, audiată miercuri, 1 octombrie, în comisiile din Parlamentul European la ora 10.00Corina Crețu, comisarul european desemnat pentru politică regională, va fi audiată miercuri în Comisia pentru dezvoltare regională (REGI) a Parlamentului European, de la 10.00 ora României.

Corina Cretu: Comisia Europeana spune ca Romania are slabiciuni in ce priveste harta sociala
Corina Creţu: Comisia Europeană spune că România are slăbiciuni în ce priveşte harta socială
Foto: stiripesurse.ro

Comisarul european al României desemnat pentru politică regională, Corina Crețu, va fi audiat miercuri la Parlamentul European, potrivit realitatea.net.

La începutul audierilor, Corina Creţu va avea o intervenţie, de cel mult 15 minute, în care îşi va prezenta priorităţile.

După această intervenţie vor urma aproximativ 47 de întrebări din partea membrilor Comisiei REGI a Parlamentului European.

La final, Corina Creţu mai are la dispoziţie 5 minute pentru concluzii.

În aceeași zi cu Corina Crețu vor fi audiați în comisiile competente și Marianne Thyssen (ocuparea forței de muncă, afaceri sociale, competențe și mobilitate profesională), Tibor Navracsics (educație, cultură, tineret și cetățenie), Miguel Arias Canete (acțiuni în domeniul climei și energiei), Jonathan Hill (stabilitatea financiară, serviciile financiare și uniunea piețelor de capital) și Vera Jourova (justiție, protecția consumatorilor și egalitatea de gen).

Comisiile de specialitate ale Parlamentului European au început de luni audierea comisarilor desemnați pentru următorii cinci ani. În prima zi au fost supuși tirului întrebărilor eurodeputaților suedeza Cecilia Malmstrom (comerț), maltezul Karmenu Vella (mediu, afaceri maritime și pescuit), croatul Neven Mimica (cooperare internațională și dezvoltare) și germanul Gunther Oettinger (economia și societatea digitală).

Etichete: audieri, comisie, corina cretu, Parlamentul European, politică regională

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE