Corina Şuteu, convocată de premier după zvonurile unei demisiiMinistrul Culturii, Corina Şuteu, a fost convocată joi de premierul Dacian Cioloş la o discuţie lămuritoare, după ce în presă au apărut informaţii despre posibila demisie din Guvern a acesteia.

Corina Șuteu, ministrul Culturii
Corina Șuteu, ministrul Culturii

Şeful Executivului a chemat-o pe Şuteu la Palatul Victoria pentru a-i cere explicaţii după informaţiile neoficiale apărute în cursul zilei de miercuri potrivit cărora ministrul ar intenţiona să demisioneze pentru eşecul campaniei de subscripţie la Cuminţenia Pământului, scrie Mediafax.

Corina Şuteu a devenit ministru al Culturii la începutul lunii mai ca urmare a demiterii lui Vlad Alexandrescu. 

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a declarat joi că premierul Dacian Cioloş şi ministrul Culturii, Corina Şuteu, s-au pus de acord asupra ''câtorva priorităţi'' pe care ministrul ''le va urmări până la finalul mandatului'', precizări ce vin după zvonurile privind o posibilă demisie.

"Premierul Dacian Cioloş a avut azi la sediul Guvernului o discuţie cu ministrul Corina Şuteu despre câteva aspecte legate de sprijinul acordat Ministerului Culturii. Împreună s-au pus de acord asupra câtorva priorităţi pe care doamna Corina Şuteu le va urmări până la finalul mandatului", a declarat Liviu Iolu.

Etichete: Corina Şuteu, cumintenia pamantului, demisie corina suteu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE