Corina Şuteu: Nu reuşesc să ajung la doamna Firea. Poate îl aşteaptă pe următorul ministruCorina Şuteu a declarat marţi, în cadrul discuţiei online "De vorbă cu ministrul tău", iniţiată de Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Civic (MCPDC), că nu a reuşit, până în prezent, să aibă o discuţie cu Gabriela Firea, primarul general al Bucureştiului.

Corina Șuteu, ministrul Culturii
Corina Șuteu, ministrul Culturii

"Nu reuşesc să ajung la doamna Firea", a spus Corina Şuteu, întrebată despre măsurile pe care ar putea să le propună legat de Muzeul Naţional al Literaturii Române, care este în subordinea Primăriei.

"Am solicitat în mai multe rânduri întâlniri, însă nu am primit niciun răspuns. Cred că are alte priorităţi. Eu sunt ministru pentru puţin timp. Poate îl aşteaptă pe următorul", a mai spus Corina Şuteu.

La începutul lunii iulie, ministrul Culturii, Corina Şuteu, a precizat că dorea să aibă o discuţie cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pe marginea afirmaţiilor făcute de edilul Bucureştiului privind faptul că ar dori ca străzile oraşului să nu mai fie blocate cu activităţi de weekend.

În replică, Gabriela Firea a spus că ministrul Şuteu nu a contactat-o în vederea unei întâlniri, aşa cum anunţase, şi a calificat drept "declaraţie politică a unui tehnocrat" afirmaţiile acesteia privind organizarea evenimentelor stradale în Bucureşti.

Etichete: Corina Şuteu, firea, ministrul Culturii, primarul Capitalei

0/3 COMENTARII
Copanel
19 Oct 06:12
+0
VOTURI
-0
@ZRP: Da, in mod nomal ati avea dreptate, nu e nevoie de tot ce-am scris eu acolo.
Dar daca fiecare spune ca nu e adevarat, ca nu cunosc, ca n-au vazut, ca nu, ca nu, ca nu... Nu asa putem vedea cine minte? Cel care posteaza actul prin care a cerut ceva, sau cel care spune ca n-a primit acel act?
Eu pot spune de fiecare data ca n-am primit nimic, dar daca cineva face public actul prin care mi se cere ceva, cum pot sa mai spun ca n-am primit? Asta era ideea mea.
Altfel ramanem la "gluma" cu "tu esti!"/"ba tu esti"...
ZRP
19 Oct 00:05
+0
VOTURI
-0
@Copanel, as e. Da-o incolo de colaborare institutionala. Isi face cerere de audienta si vine cu o petitie. Eu zic ca tot asa trebuie sa colaboreze si presedintele si primul ministru, fac cereri de audienta unul la altul... si lista poate continua.
Cred ca glumesti!
Copanel
18 Oct 20:42
+0
VOTURI
-0
Probabil ca nici nu se chinuie prea mult sa ajunga la Firea.
Cel mai simplu, daca chiar vrea sa vorbeasca cu primarita, ar fi sa-si faca o cerere de audienta, cu numar, cu de toate, pe care s-o faca publica. Iar daca madam Firea refuza audienta, madam ministru poate iesi in presa cu dovezi, ca uite, am cerut in data de... si am fost refuzata.

Simplu si la obiect. Si se poate vedea cine minte.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE