Corina Şuteu, noul ministru al Culturii, a depus jurământul. Mesajul lui Iohannis UPDATECorina Şuteu este noul ministru al Culturii. Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de numire a acesteia în locul lui Vlad Alexandrescu, care a fost revocat din funcţie. Corina Şuteu a depus, în cursul după-amiezii, jurământul la Cotroceni.

Corina Suteu
Corina Şuteu

UPDATE 17.10 "Vă doresc mult succes, doamna ministru. Preluati portofoliul intr-o perioada foarte dificilă, intr-o perioadă când există o inflamare in spatiul public in legatura cu ceea ce se intampla in domeniul de care se ocupa Ministerul Culturii. (...)

Va doresc sa rezolvati multiplele probleme care vă aşteapta. Evident situaţia de la Opera trebuie rezolvata. Este doar una dintre situaţiile care are nevoie de cineva la minister, care cunoaşte institutiile de cultura romanesti. Domeniul are nevoie de reforma, nu de reformita, de decizie, dar nu de impunere cu cizma. (...) Complicată ecuaţie. Vă doresc mult succes", a fost mesajul lui Klaus Iohannis.

UPDATE 17.05 Corina Şuteu a depus jurământul la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri, decretul privind revocarea lui Vlad Alexandrescu din funcţia de ministru al Culturii.

Totodată, şeful statului a semnat decretul pentru numirea Corinei Șuteu în funcţia de ministru al Culturii.

Administraţia Prezidenţială anunţă că, la ora 17.00, la Palatul Cotroceni, va avea loc ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a noului ministru al Culturii.

Premierul Dacian Cioloş a trimis marţi preşedintelui Klaus Iohannis revocarea din funcţie a ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, şi nominalizarea Corinei Şuteu pentru acest portofoliu.

Etichete: Corina Şuteu, Klaus Iohannis, ministru Culturii, Vlad Alexandrescu

0/1 COMENTARII
Cris
04 May 11:56
+0
VOTURI
-0
Ce parvenita si spalatoare de bani a ajuns la Ministerul Culturii...Uitati-va numai ce fatza are... Ce treaba are croitoreasa asta cu cultura ?????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h