Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta: "Ținta e Victor! Lovind în mamă, lovești în fiu!"Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a declarat sâmbătă la Antena 3 că audierea sa de la DNA este o lovitură pentru Victor Ponta. Cornelia Naum a mai povestit și despre declaraţiile pe care le-a făcut în faţa procurorilor DNA în dosarul în care este anchetat ginerele său, Iulian Herțanu.

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta: "Ținta e Victor! Lovind in mama, lovesti in fiu!"
Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta: "Ținta e Victor! Lovind în mamă, lovești în fiu!"
Foto: stiripesurse.ro

Cornelia Naum, mama lui Victor Ponta, consideră că întregul scandal în care a fost implicată, după arestarea ginerelui său, are ca ţintă premierul, potrivit realitatea.net.

Mama primului ministru susţine că nu are nicio legătură cu firma lui Iulian Herţanu şi că nu cunoaşte activitatea pe care acesta o desfăşura. Este conştientă de efectul pe care acest dosar îl poate avea asupra imaginii lui Victor Ponta şi spune că, dacă l-ar putea convinge, l-ar ruga să demisioneze.

"Lovind în mamă, loveşti în fiu, loveşti în soră, loveşti în frate. Asta presupun. (...) Dacă aş avea putere să-l conving mâine să plece din această funcţie, să văd cum se descurcă în situaţia în care suntem azi, l-aş convinge. Nu e un copil mic. De mult timp nu mai face ce spune mama", a declarat Cornelia Naum, la Antena 3.

Etichete: antena 3, audiere DNA, cornelia naum, Iulian Herțanu, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h