Corpul de Control al Ministerului Energiei, la Complexul Energetic HunedoaraMinistrul Energiei, Victor Grigorescu, a anunţat că a trimis Corpul de Control la Complexul Energetic Hunedoara, imediat după ce a fost decisă intrarea societăţii în insolvenţă.

Corpul de Control al Ministerului Energiei, la Complexul Energetic Hunedoara
Corpul de Control al Ministerului Energiei, la Complexul Energetic Hunedoara

"Revenind la Hunedoara, nu este o situatie care s-a nascut de ieri de astazi, s-a nascut dintr-un sir de decizii, de inactiuni care merita o privire mai atenta, am importat carbune. Am auzit ca s-au facut plati, s-ar fi dat niste prime, am trimis un corp de control", a spus ministrul, la un post de telviuziune, citat de hotnews.ro.

Pe 28 decembrie, Consiliul de Administratie al Complexului Energetic Hunedoara a decis intrarea companiei in insolventa. Cererea de insolventa voluntara a fost depusa la Tribunalul Hunedoara pe 29 decembrie, iar decizia instantei in acest sens a venit joi.

CEH are datorii de 1,2 miliarde de lei si popriri pe toate conturile, ceea ce creeaza o presiune imediata asupra capacitatii de plata. Ministerul Energiei estimeaza pentru 2015 pierderi de 404 milioane de lei.

Etichete: Complexul Energetic Hunedoara, corp control, energiei, ministeru

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE