Corpul de control al premierului solicită informații pentru clarificarea situației dezinfectanțilorCorpul de control al premierului solicită celor care dețin informații pentru clarificarea situației dezinfectanților folosiți în spitale să le pună la dispoziția acestei instituții, pe adresa de mail informații@control.ro.

Corpul de control al premierului
Corpul de control al premierului
Foto: Facebook Corpul de control al Prim-Ministrului

"În vederea clarificării situației dezinfectanților medicali, aflată în atenția Corpului de control al primului ministru, puteți trimite orice informații utile la adresa de e-mail informatii@control.ro, însoțite, în măsura posibilă, de elemente de suport pentru aceste informații și de datele dumneavoastră de contact", se precizează într-o postare de luni, de pe pagina de Facebook a Corpului de control.

Conducerea Corpului de control al prim-ministrului a participat sâmbătă la Palatul Victoria la un comandament convocat de premierul Dacian Cioloș la care au mai fost prezenți responsabili din ministerele Sănătății și Afacerilor Interne și ai Cancelariei Primului-Ministru pe tema situației din sănătate.

Etichete: corpul de control al premierului, Corpul de control al primului ministru, Ministerul Sănătăţii, primul ministru, SCANDALUL DEZINFECTANŢILOR DILUAŢI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE