CORUPŢIE cu fonduri europene, în Bucureşti. PERCHEZIŢII DNA în Capitală, Suceava şi IaşiProcurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție, asimilate celor de corupție, comise în legătură cu utilizarea fondurilor alocate de la bugetul Uniunii Europene în perioada 2014-2015.

CORUPTIE cu fonduri europene, in Bucuresti. PERCHEZITII DNA in Capitala, Suceava si Iasi
CORUPŢIE cu fonduri europene, în Bucureşti. PERCHEZIŢII DNA în Capitală, Suceava şi Iaşi

În cursul zilei de 25 noiembrie 2015, ca urmare a obţinerii autorizaţiilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 10 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Suceava şi Iaşi, din care 3 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, DNA precizează ă, atunci când împrejurările vor permite, va fi în măsură să ofere detalii suplimentare.

Etichete: Bucureşti, corupţie, DNA, fonduri europene, iasi, percheziţii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE