Coşmar la DINAMO-VIITORUL. Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe teren şi a fost dus de urgenţă la spitalJucătorul camerunez al echipei FC Dinamo, Patrick Ekeng, 26 de ani, s-a prăbuşit pe teren în minutul 71 al meciului Dinamo-Viitorul. Ekeng a căzut la mijlocul terenului, fără să fie atins de nimeni. Camerunezul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca.

Cosmar la DINAMO-VIITORUL. Patrick Ekeng s-a prabusit pe teren si a fost dus de urgenta la spital (Foto fanatik.ro)
Coşmar la DINAMO-VIITORUL. Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe teren şi a fost dus de urgenţă la spital (Foto fanatik.ro)

Mijlocaşul camerunez al echipei Dinamo, Patrick Ekeng, s-a prăbuşit pe teren în minutul 71 al meciului Dinamo-Viitorul, la scorul de 3-2 pentru Dinamo.

Potrivit DigiSport, la doar 7 minute după ce Mircea Rednic l-a trimis în teren în confruntarea cu Viitorul, mijlocaşul la închidere de 26 de ani din Camerun s-a prăbuşit pe teren şi a rămas inert. Imediat, jucătorii Viitorului au trimis mingea în aut, realizând că este vorba de o problemă gravă. Ambulanţa a pătruns imediat pe teren, iar medicii i-au acordat primul ajutor, pentru ca apoi să îl transporte la Spitalul de Urgenţe.

Din reacţiile avute de jucători, problemele lui Ekeng sunt extrem de grave. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a fost surprins de camerele de filmat plângând în hohote.De notat că jucătorul african fusese ultimul jucător schimbat de Mircea Rednic. După ieşirea lui, Dinamo a rămas în inferioritate numerică, iar Viitorul a reuşit golul egalării din penalty, prin Măţan, în minutul 84.

Etichete: Dinamo, dinamo viitorul, Patrick Ekeng, prabusit pe teren, vineri

0/1 COMENTARII
Florin
07 May 07:38
+0
VOTURI
-0
Simplu de utilizat!
Si castigi repede! Dureaza putin timp sa te instruiesti, apoi pornesti sistemul care deja functioneaza, e probat! Ai nevoie doar de ceva timp liber si de un calculator cu conexiune la internet. Incepe acum, pentru ca oferta este proaspata! Solicita informatii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE