Costi Rogozanu, jurnalist Realitatea Tv, acuză că a primit AMENINŢĂRI CU MOARTEAJurnalistul Realitatea Tv Costi Rogozanu a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că a primit ameninţări cu moartea din partea unui om de afaceri, după ce şi-a exprimat opinia privind salariul minim pe economie.

Costi Rogozanu, jurnalist Realitatea Tv, acuza ca a primit AMENINTARI CU MOARTEA
Costi Rogozanu, jurnalist Realitatea Tv, acuză că a primit AMENINŢĂRI CU MOARTEA
Foto: gandul.info

"patronul roman luminat. un nene intra cu injuraturi la un comentariu al meu cu salariul minim. ii zic ca e exact acel tipar de bishnitzmen care nu accepta ca e nevoie de salariu minim si-l blochez, ca chiar nu inteleg cum poti sa intri si sa injuri pe o pagina totusi publica. Am observat ca astia tip inliniedreapta injura si, daca le zici "marsh", fac apoplexie ca esti nepoliticos:). Omul nostru afacerist o asalteaza atunci pe Dora cu injuraturi si amenintari cu glock tot pentru mine. (Amenintari cu moartea am mai primit, dar nu cu pistolul, asta e ceva nou). Dora a zis sa-l faca celebru. macar sa vedem si opinia in legatura cu salariul minim al angajatorului roman", a scris Costi Rogozanu pe pagina sa de Facebook.

 

patronul roman luminat. un nene intra cu injuraturi la un comentariu al meu cu salariul minim. ii zic ca e exact acel...

Posted by Costi Rogozanu on Monday, December 7, 2015

Partenera lui Rogozanu, jurnalista Dora Costantinovici a arătat că persoana care a lansat amenințările este Mihai Brăduț Comănescu – deținător al lanțului de magazine Rembrandt. Aceasta a postat mai multe print-screen-uri ale mesajelor pe care i le-a trimis afacerisul pe facebook, după ce Costi Rogozanu îl blocase pe contul său. Într-un mesaj, Comănescu vobește despre un pistol Glock de 9 mm.

„P.S. Propoziția: aștept scuze sau glokc9 se încadrează fix aici: ameninţarea reprezintă fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere. Aceasta se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării. Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate”, a scris Dora Constantinovici, pe pandoras.realitatea.net.

Mesajele primite de Dora Constantinovici de la Mihai Brăduţ Comănescu, care debordează de injurii, pot fi văzute pe pandoras.realitatea.net.

Etichete: ameninţare, costi rogozanu, înjurături

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE