Cozi de TIR-uri de șapte kilometri la frontiera cu BulgariaCozile de autocamioane la trecerea frontierei prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse sunt de aproximativ șapte kilometri, circulația spre punctul de frontieră fiind dirijată de echipajele Poliției rutiere astfel încât să nu se formeze aglomerație în localitățile riverane DN 5.

Cozi de tir-uri la granita cu Bulgaria
Cozi de tir-uri la graniţa cu Bulgaria

"Am înțeles că încă se lucrează la Podul Prieteniei și astfel se formează cozile de TIR-uri în așteptare pentru trecerea frontierei. La intrarea în municipiul Giurgiu, cât și pe DN 5 acționează echipaje ale biroului rutier, respectiv serviciului rutier, atunci când coada de tiruri se întinde spre localitățile Remuș, Frătești, Daia și accesul este permis și dirijat în serii astfel încât să nu se creeze blocaje ale traficului", a declarat vineri, purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu, Cristian Șuță, potrivit Agerpres.

Totodată, coada este întreruptă pe raza localității Remuș traversată de DN 5 și este dirijată de polițiști la intrarea și la ieșirea din localitate pentru a nu crea un disconfort locuitorilor satului. De multe ori, șoferii nerăbdători claxonează minute în șir atunci când se văd puși în situația de a aștepta la trecerea frontierei.

Potrivit ITPF Giurgiu, traficul la frontieră este de aproximativ 1.200 de mijloace de transport pe sensul de ieșire din România în 24 de ore, iar potrivit CNADNR mai erau de executat unele lucrări de frezat și asfaltat, iar acestea ar fi trebuit să se încheie încă de la finalul lunii mai.

Etichete: cozi de tir-uri, giurgiu, podul prieteniei, punct de trecere frontiera, Ruse, tir-uri

0/1 COMENTARII
littleangel
11 Jun 14:42
+0
VOTURI
-0
E o minciuna ordinara. Lucrarile nu au legatura cu cozie...... daca politistii s-ar misca mai repede nu ar mai fi cozi. Am stat saptamina trecuta cca 15 minute pina am trecut de santier, si apoi 2 ore pina am trecut de politia de frontiera..... sa recunoasca politistul ca a numai vina lor, si a verificarilor suplimentare pe care le fac. Nu e problema ca verifca, dar sa nu fie ordinar si sa dea vina pe lucrari

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE