Cozi imense la DRPCIV. Prefecţii de Bucureşti şi Ilfov, chemaţi la discuţii de ministrul de InterneMinistrul de Interne, Dragoş Tudorache, i-a chemat vineri pe prefecţii de Bucureşti şi Ilfov, dar şi pe reprezentanţii conducerii Direcţiei de Permise la sediul Ministerului de Interne, pentru o şedinţă astfel încât să fie găsite soluţii imediate după ce joi sute de oameni au aşteptat la cozi.

Cozi imense la DRPCIV
Cozi imense la DRPCIV

Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, a declarat, pentru Mediafax, că i-a chemat vineri, la sediul Ministerului de Interne, la discuţii pe prefectul de Bucureşti, Paul Nicolae Petrovan, şi pe cel de Ilfov, Adrian Petcu, dar şi pe cei din conducerea Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), pentru o şedinţă astfel încât să fie găsite soluţii imediate pentru situaţia de la direcţie.

Cozile de joi s-au întins pe sute de metri, fiind oameni care au fost nevoiţi să aştepte încă de la miezul nopţii.

Pe 8 august, la sediul DRPCIV, din cauza unor probleme tehnice, nu s-a putut susţine proba teoretică pentru obţinerea permisului auto, nu s-au putut face înscrieri la proba practică şi nu s-au soluţionat nici cererile de preschimbare, a anunţat atunci Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înamtriculare a Vehiculelor. Problemele au fost remediate a doua zi.

Etichete: cozi DRPCIV, Dragoş Tudorache, DRPCIV, permise bucureşti, prefect Bucureşti

0/2 COMENTARII
Caine
25 Nov 11:37
+0
VOTURI
-0
Nu e suficient sa se reglementeze situatia. Cine e vinovat pt. situatia creata? Si el/ei trebuie destituiti.
Dorin
24 Nov 15:47
+0
VOTURI
-0
Lucru acasă!
Tocmai ai făcut o mare descoperire! Un sistem deschizător de drumuri! Faci bani simplu și repede! Începi repede și ușor! Aici ai o echipă senzațională! Îți oferim seriozitate și încredere! Nu ai nicio obligație! Pentru detalii, intră acum pe site-ul: bit.ly/2970T6o

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h