COZMIN GUȘĂ: Rareș Bogdan are mai multe fotografii cu Ponta în Dubai, dar a ales să nu le publiceConsultantul politic Cozmin Gușă a declarat că Rareș Bogdan deține mai multe fotografii din Dubai în care Victor Ponta apare în situații pe care premierul nu ar vrea să fie făcute publice, dar totuși Rareș Bogdan a ales să nu le prezinte. 

COZMIN GUȘA: Rares Bogdan are mai multe fotografii cu Ponta in Dubai, dar a ales sa nu le publice
COZMIN GUȘĂ: Rareș Bogdan are mai multe fotografii cu Ponta în Dubai, dar a ales să nu le publice
Foto: romaniatv.net

Gușă a mai atras atenția că la un asemenea gest de responsabilitate, Ponta a ales să răspundă cu o jignire, potrivit realitatea.net.

Victor Ponta: Rareş Bogdan e ofiţer acoperit

CITEȘTE ȘI: Rareş Bogdan: Ponta are coeficientul de inteligenţă al unui storcător de fructe!

"Haideți sa vă spun un lucru care de data asta îi face cinste lui Rares Bogdan. Rareș Bogdan se află în posesia mai multor fotografii din Abu Dhabi și Dubai, pentru că premierul nu a fost discret, fotografii care îl prezintă pe Victor Ponta în niște posturi și situații pe care nu ar vrea să fie făcute publice. Sunt fotografii pe care le-a primit Rareș de la românii din diaspora, de la românii care sunt anti-Ponta, a ales să nu le facă publice. Așa a ales el.

A considerat că acel instantaneu pe care l-a primit Aneta Sângerozan de la un fost coleg de liceu este suficient să arătăm reaua credință a premierului. Iar la un asemenea gest de responsabilitate asumată, pentru că putea să dea toate acele fotografii, Victor Ponta sa raspundă cu o asemenea jignire, îl arată nu doar cu o lipsă de caracter evidentă, dar il arată ca lovit de tren", a mai spus Cozmin Gușă.

Etichete: cozmin gusa, dubai, ofițer acoperit, Rareş Bogdan, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE