CREART va inaugura, vineri, o nouă sală de spectacole, în Bucureşti, cu un recital Nicu AlifantisVineri, CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București va inaugura o nouă sala de spectacole in peisajul cultural bucurestean. La inaugurarea sălii „teatrelli - theatre, music & more" va concerta Nicu Alifantis.

CREART va ianugura, vineri, o noua sala de spectacole
CREART va ianugura, vineri, o nouă sală de spectacole
Foto: Aurel Vîrlan

În data de 22 noiembrie 2013, CREART va inaugura sala de spectacole „teatrelli - theatre, music & more" cu un recital Nicu Alifantis „ALI- fantis și cei 40 de coți".

Artist multipremiat, cu 18 albume lansate și un portofoliu în care regăsim peste 4.000 de concerte și mai mult de 100 de piese de teatru pentru care a compus coloana sonoră, Nicu Alifantis va serba, prin acest concert, alături de publicul său, 40 de ani, sau așa cum se spune în popor, "coți", de activitate artistică.

Având o capacitate de 72 de locuri, cu o ambianță chic și primitoare, „teatrelli - theatre, music & more" se distinge în Capitală ca o locaţie artistică de confort rafinat care isi propune să ofere bucureștenilor un spațiu multicultural de exceptie.

Sâmbătă, 23 noiembrie 2013, bucurestenii sunt invitati la piesa de teatru „7 zile din viața lui Simon Labrosse", în regia lui Dan Tudor, o comedie postmodernistă despre încercările lipsite de succes ale unui tânăr aflat în mijlocul unei societăți alienante: „7 zile din viaţa lui Simon Labrosse e un spectacol despre imposibilitatea de adaptare a tinerilor la rigorile vieţii cotidiene; permanenta căutare de sine şi, uneori, în sine, a unui scop, ţel propriu, personal; dorinţa de a fi ''altfel'', de a fi ''ca mine'', de a fi ''eu''; vise, gânduri, spaime, motive ale eternei întrebări: Noi cum facem să fim?'', a declarat Dan Tudor.

Biletele vor putea fi achiziţionate la sediul Creart din Piaţa Alexandru Lahovari nr.7 sau online, prin rețeaua Myticket.ro. Programul extins al „teatrelli – theatre, music & more" va fi disponibil în curând pe site-ul creart.<http://creart.ro/>

Situată central, în Piața Alexandru Lahovari nr.7, la câțiva pași de Piața Romană, sala „teatrelli - theatre, music & more" va găzdui, începând cu data deschiderii, în fiecare joi, vineri și sâmbătă, spectacole de teatru, muzică şi dans.

Etichete: CreArT, Nicu Alifantis, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE