Credit de investiții de peste 10 milioane euro pentru proiectul Sema Parc din Vestul BucureştiuluiOmul de afaceri român Ion Rădulea, proprietarul grupului Sema Parc, va semna pentru un credit de investiții de peste 10 milioane de euro de la Credit Europe Bank.

Credit de investitii de peste 10 milioane euro pentru proiectul Sema Parc din Vestul Bucurestiului
Credit de investiții de peste 10 milioane euro pentru proiectul Sema Parc din Vestul Bucureştiului

Împrumutul va fi contractat pe o perioadă de 10 ani. Rădulea a dezvoltat parcul de afaceri Sema Office pe amplasamentul fostei fabrici Semănătoarea din zona Grozăvești din București.

Sema Office include trei clădiri de birouri aflate în faze diferite de construcție: Bruxelles, Paris și Berlin, situate în zona de vest a Capitalei, pe Splaiul Independenței, în apropierea stației de metrou Petrache Poenaru.

Zona Centru-Vest a Capitalei se va dezvolta în mod accelerat, având un potențial ridicat pentru dezvoltatori grație conectivității bune, precum și a terenurilor care pot susține proiecte viitoare, și va concentra o mare parte a suprafețelor nou-construite de birouri în următorii ani, scrie profit.ro. 

Etichete: credit investitii, ion radulea, sema parc

0/1 COMENTARII
Camila Rodela
15 mai 22:26
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail ogagakunta@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE