Credit Europe Bank România deschide o sucursală în Mega MallCredit Europe Bank România anunță deschiderea unei noi sucursale în Mega Mall, odată cu inaugurarea oficială.

Credit Europe Bank Romania deschide o sucursala in Mega Mall
Credit Europe Bank România deschide o sucursală în Mega Mall
Foto: business24.ro

Noua agenție va fi disponibilă clienţilor începând cu 14 mai, odată cu inagurarea celui mai nou centru comercial din Bucureşti, și va oferi acces la toată gama de servicii bancare furnizate de către CEB România, informează un comunicat de presă al companiei..

"Am ales să deschidem o nouă unitate în Mega Mall, un centru comercial important pentru capitală, din dorința de a fi aproape de clienții noștri actuali și potențiali", a declarat Erman Unal, manager al Diviziei de Branch Management, Credit Europe Bank România.

Sucursala CEB Romania din Mega Mall este a 13-a deschisă de către Credit Europe Bank într-un mall, ceea ce confirmă importanța segmentului de retail, atât pentru bancă, cât și pentru produsul CardAvantaj.
„În cadrul noii sucursale clienții noștri vor avea la dispoziție un bancomat de ultimă generație, care permite retrageri și depuneri de numerar, alături de celelalte servicii oferite de Credit Europe Bank și anume: carduri de credit şi debit, credite şi depozite, Internet banking, Phone banking şi tranzacţii Western Union", a continuat Unal.


Reprezentanța Credit Europe Bank are o suprafaţă de 96 m2, este situată în zona unităților comerciale cu servicii din Centrul Comercial Mega Mall şi va funcţiona în intervalul orar 10:00-22:00, de luni până duminică.

Vă reamintim însă că Mega Mall nu pare să fie finalizat. Conferinţa de presă programată cu o zi înainte de deschidere a fost amânată, iar din imaginile surprinse în interiorul mallului sau lângă mall se poate observa că lucrările sunt departe de a fi gata, cu o zi şi jumătate înainte de inaugurarea centrului comercial Mega Mall.

Etichete: banci mega mall, credit europe bank, Mega Mall

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE