Creditele nebancare în perioada pandemieiUltimele luni au fost dificile pentru toți dintre noi. Am fost nevoiți să ne adaptăm la un nou mod de a face cumpărături, la un nou mod de a învăța/studia și un nou mod de a comunica cu familia și prietenii. Cei norocoși au avut posibilitatea să-și transforme sufrageria în birou și să lucreze de acasă, însă acest lucru nu a fost posibil în toate industriile.

Credit in pandemie
Credit în pandemie

Multe afaceri au fost nevoite să își suspende activitatea temporar sau unele chiar să-și închidă porțile permanent. Mulți români au avut posibilitatea de a intra în șomaj tehnic, inclusiv persoanele care lucrează pe cont propriu (PFA-urile). Statul a intervenit și prin adoptarea Ordonanței de Urgență nr. 37 din 30/03/2020 – privind acordarea unor facilități pentru creditele acordate de instituții de credit și instituții financiare nebancare anumitor categorii de debitori. Această ordonanță a permis debitorilor cu contracte de credit valabile anterior intrării în vigoare a OUG 37/2020 să beneficieze de suspendarea rambursării ratelor, dobânzilor și comisioanelor, pentru o perioadă de maxim 9 luni, dar nu mai târziu de 31.12.2020. Termenul limită pentru a trimite această solicitare creditorului a fost pe 15 iunie.

Multi dintre noi ne-am epuizat economiile în această perioadă și suntem nevoiți să recurgem la un împrumut. Dacă îndepliniți condițiile pentru a obține un credit bancar, desigur că aceasta este cea mai bună opțiune. În caz contrar, puteți opta pentru credite nebancare pentru a trece peste dificultățile financiare. De regulă, instituțiile financiare nebancare (IFN) sunt mai flexibile în privința condițiilor care trebuie îndeplinite de câtre solicitant, astfel și persoanele înscrise la Biroul de Credit sau persoanele cu venit minim pe economie pot obține un credit. Pentru majoritatea acestor împrumuturi este necesar să aveți o sursă de venit, dar este de ajuns vechime de munca de 1-3 luni. Există în prezent multe IFN-uri care își desfășoară activitatea 100% online, de la completarea solicitării de credit până la încărcarea documentelor și semnarea contractului. Marele argument “contra” a creditelor nebancare sunt dobânzile și perioada scurtă de creditare, și într-adevăr există pe piată multe credite neperformante.

Din fericire există în prezent diverse instrumente de comparare împrumuturi. Un astfel de serviciu oferă și platforma Moneezy, unde puteți compara variantele de credit disponibile și să găsiți cel mai avantajos și performant credit, potrivit nevoilor dumneavoastre.
Un criteriu bun de comparație este dobânda totală și dobânda anuală efectivă (DAE). DAE include toate comisioanele și taxele percepute de creditor + dobânda totală, însă totul este raportat pe perioadă de un an. Din aceasta cauză DAE nu este un indicator tocmai relevant pentru creditele pe termen scurt. De exemplu, AXI Card este un card de credit apărut recent în România. Dobânda lunară este de 6% pentru suma de bani utilizată iar dobânda anuală efectivă aferentă cardului de credit este de 86.92%. AXI Card nu percepe nici-un comision de analiză dosar sau emitere card. La începutul fiecărei luni noi trebuie achitată factura pentru luna precedentă, așadar perioada de creditare este practic o lună și nu un an. Dacă o să optați pentru un credit pe termen scurt, cum sunt cardurile de credit sau creditul până la salariu, dobânda lunară este un indicator mult mai relevant.

Puteți utiliza Moneezy 100% gratuit, în orice moment al zilei. Moneezy vă va ajuta să găsiți cel mai avantajos credit oricând aveți nevoie urgentă de bani. Găsirea unui credit nebancar online nu a fost niciodată așa de simplă și rapidă!

Etichete: coronavirus, credite nebancare, pandemie

0/7 COMENTARII
Frantisek
14 oct 15:54
+0
VOTURI
-0
Bună ziua tuturor, aceasta este o mărturie cu privire la modul în care mi-am luat împrumutul, am fost înșelat de atâtea companii care s-au pretins că sunt creditori reali, dar tot efortul meu a fost în zadar, am pierdut peste 4200 de euro față de creditorii falși care pretind să fie ceea ce nu sunt. Până când prietenul meu nu mi-a prezentat creditorul potrivit pe care l-am contactat și am primit împrumutul cu succes de la ei în doar 48 de ore, voi sfătui pe oricine dorește să-l contacteze fără nici o teamă prin e-mail: mobilfunding1999@gmail.com sau WhatsApp: +12342411827 și obțineți împrumutul cât mai curând posibil.
Rebecca Moore
12 oct 14:04
+0
VOTURI
-0
Vreau să apreciez împrumuturile lui Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861
Odeta Gheorghita Cioanca
25 sep 09:49
+0
VOTURI
-0
Ai dreptate Lorenzo Diaz, el este legitim și am primit și împrumutul meu personal de 10.000 de lire sterline pentru a-mi șterge facturile pentru e-mail de cerere (suntrustfinancialhome@gmail.com) sunt legitime
Lorenzo Diaz
25 sep 09:44
+0
VOTURI
-0
Toate mulțumiri lui William R pentru că mi-au șters lacrimile, eu și familia mea am reușit să obțin 60.000 de lire sterline pentru a extinde afacerea și pentru cheltuielile medicale cu ajutorul (suntrustfinancialhome@gmail.com) sunt legitime, am confirmat-o.
Joy Mongan
24 sep 22:31
+0
VOTURI
-0
Numele meu este Joy Mongan, sunt foarte fericit astăzi, deoarece am primit împrumutul meu de 7.000 de euro de la gestionarea averii sabinhelps, puteți contacta agentul Karin Sabine sabinhelps@gmail.com sau whatsapp + 79267494861. pentru mai multe informații despre cum să obțineți împrumutul, nu uită să-i spui că te prezint.
MR WILLIAM ROGERS
19 sep 16:45
+0
VOTURI
-0
CEREAȚI ÎMPRUMUT URGENT 3%. NICI ÎNREGISTRARE SAU TRANSFER TARIFE.

Suntem creditori privați înregistrați, suntem 100% legitimi și sinceri .. acordăm împrumuturi la o rată a dobânzii foarte mică de 2% pentru mai multe informații sau solicităm Contactați-ne azi prin e-mail {suntrustfinancialhome@gmail.com}

SERVICIILE DE ÎMPRUMUT DISPONIBILE INCLUD:
* Împrumuturi comerciale.
*Imprumuturi personale.
* Împrumuturi de afaceri.
* Credite pentru investiții.
* Credite de dezvoltare.
* Împrumuturi de achiziție.
* Împrumuturi pentru construcții.
* Împrumuturi de afaceri și multe altele: pentru mai multe informații și solicitați-ne un e-mail la (suntrustfinancialhome@gmail.com)
Kumah James
18 sep 01:34
+0
VOTURI
-0
Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? . Acordăm împrumuturi legitime persoanelor serioase sau firmelor de afaceri care au nevoie de împrumuturi. Suntem o firmă de împrumut înregistrată, care este pregătită să satisfacă nevoile persoanelor care aspiră să fie mai mari în prima linie a acumulării de capital. Împrumuturile noastre sunt oferite la o rată a dobânzii subvenționată, care este favorabilă tuturor cetățenilor din întreaga lume și din diferite țări. .Suntem pregătiți să vorbim cu dvs. despre cum vă putem satisface nevoile financiare. Dacă sunteți interesați de această ofertă extraordinară, contactați-ne astăzi pentru un împrumut urgent.

Aveți o idee de afaceri, dar nu aveți finanțe, aveți un istoric de credit slab, solicitați soluții pentru soluționarea problemei dvs. așteptați răspunsul dvs. urgent la acest AD sau trimiteți-ne un e-mail la: (midland.credit2@gmail.com)

Imprumuturi personale
Împrumuturi pe zi
Finanțarea vehiculelor
Imprumut pentru casa
Consilierea datoriei
Împrumut de afaceri
Împrumut de student
Împrumut de consolidare
Împrumut medical
De asemenea, sunt disponibile asigurări de viață / proprietate.

Contactați-ne astăzi la adresa de e-mail :( midland.credit2@gmail.com) Pentru mai multe informații.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE