Candidatul independent la Sectorul 6, Ștefan Florescu, declarat incompatibilȘtefan Florescu (PC) a anuntat ca va candida independent la Primaria Sectorului 6
Ștefan Florescu (PC) a anunțat că va candida independent la Primăria Sectorului 6

Conform Agenţiei Naţionale de Integritate, Ștefan Florescu, candidat independent la Primăria Sectorului 6, a fost declarat incompatibil, deoarece ar fi îndeplinit trei funcţii în acelaşi timp. Florescu a fost şeful Administraţiei Pieţelor din Sectorul 4, preşedintele PC filiala Sector 6 şi administrator la trei societăţi comerciale. El deţine şi  Fundaţia Din suflet pentru suflet. Decizia ANI este atacabilă cu recurs.

Inspectorii ANI afirmă că Florescu a fost în incompatibilitate întrucât a fost, simultan, în perioada 24 iulie 2009 - 20 martie 2012, atât director al Administraţiei Pieţelor din Sectorul 4 cât şi administrator la trei societăţi comerciale. În plus, Florescu a fost şi preşedinte al filialei Partidului Conservator din Sectorul 6, susţin reprezentanţii ANI într-un comunicat de presă de joi.

Dată fiind tripla incompatibilitate între statutul său de funcţionar public, administrator de firmă şi şef de filială de partid politic, ANI a decis să emită un act de constatare a incompatibilităţii pe numele lui Florescu. Conform legii, cel găsit în incompatibilitate nu are dreptul de a exercita o funcţie publică timp de trei ani, excepţie făcând cele electorale.

Dată fiind această excepţie, decizia ANI nu îl va afecta legal pe Florescu în tentativa sa de a obţine postul de primar al Sectorului 6 din Bucureşti.

Florescu a fost surprins cu camera ascunsă discutând despre cumpărarea de voturi. VIDEO

Candidatura la sectorul 6 a produs un adevărat conflict la USL, deoarece Crin Antonescu insista ca Rareş Mănescu, apropiat al său din PNL să candideze sub sigla USL, în timp ce PSD, în frunte cu Victor Ponta, înclina să îl sprijine pe Ștefan Florescu, pe care sondajele îl indicau mai bine plasat în preferinţele locuitorilor sectorului. În cele din urmă, Florescu a decis să candideze independent, iar USL îl sprijină pe Rareş Mănescu. Cum primarul se alege, însă, dintr-un singur tur, această situaţie îl favoriza pe actualul primar PDL, Cristian Poteraş, voturile opoziţiei împărţindu-se între două persoane.

Etichete: Poteraş, rareş mănescu, Sectorul 6, Ștefan Florescu, usl

0/4 COMENTARII
Nicolae S
05 Jan 03:42
+0
VOTURI
-0
Avocatul AEGRM Vlădoianu Călin a ajuns avocat pe șpagă, cu diplomă falsă: http://www.vladoianu.ro.
Dejectia umana numita Vladoianu Calin a ajuns avocat pe spaga !!! NU ARE NICI MACAR CALITATEA DE AVOCAT !!! DNA !!! TREZESTE-TE !! MAI TARZIU, CAND VA SEMNA DIVERSE ACTE IN CALITATE DE „AVOCAT” VA FI CAM TARZIU !!!

AVOCATUL A.E.G.R.M. CALIN VLADOIANU A AJUNS AVOCAT PE ȘPAGĂ, CU DIPLOMĂ FALSĂ: http://WWW.VLADOIANU.RO.
Ion Sca
15 Oct 10:44
+0
VOTURI
-0
Avocatul AEGRM Calin Vlădoianu ajuns avocat pe șpagă cu diplomă falsă
Onaca
06 Jun 16:45
+0
VOTURI
-0
Cunosti acest ca ka t ?? Pt ca tare bine il mai descrii !!
Onaca
06 Jun 16:44
+0
VOTURI
-0
Dejectia umana numita Vladoianu a ajuns avocat pe spaga !!! Asa ca nu e deloc incompatibil !!! NU ARE NICI MACAR CALITATEA DE AVOCAT !!! DNA !!! TREZESTE-TE !! MAI TARZIU, CAND ASTA VA SEMNA DIVERSE ACTE IN CALITATE DE "AVOCAT" VA FI CAM TARZIU !!!
mihaela
13 May 17:47
+0
VOTURI
-0

da in cazul vladoianu calin de ce nu se sesizeaza ANI bai pungasilor ,consilier local ,vcepresedinte pdl ,director ANL ,avocat ia sa auzim asta este compatibil.

roxana n
11 May 01:18
+0
VOTURI
-0

Bahaaaahaaaa, asta mai trebuia ca sa fie complet declarat un om de cea mai joasa spetaaaaa !

Carmen Ivanov
11 May 00:53
+0
VOTURI
-0

in sfarsit o decizie foarte buna...poate scapam o data de el...

stefan g
11 May 00:49
+0
VOTURI
-0

o decizie foarte buna..oricum nu era genul de persoana care sa ajute intr-un fel sau altul orasul....sau cel mai important factor, populatia!!

stima

Alex Georgescu
11 May 00:23
+0
VOTURI
-0

incompatibil, incompetent, un taran prost!!! in sfarsit o decizie corecta

filip
10 May 23:59
+0
VOTURI
-0

asta inseamna ca nu va candida?! super! nu era potrivit pt aceasta functie.

dan
10 May 19:13
+0
VOTURI
-0

un parnaias care striga la alti hoti......

Ioana Alexandra Ghinda
10 May 16:14
+0
VOTURI
-0

Nu reprezinta nici o problema pentru el aceasta decizie, sigur il va scoate Felix din toate incurcaturile.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE