Creveţi sălbatici şi clorofilă de spanac pentru Enrique Iglesias, la concertul de la BucureştiEnrique Iglesias vine pe 12 mai la Romexpo să susţină un concert în Capitală. "Sex and Love"- acesta-i sloganul sub semnul căruia stă mega-show-ul lui Enrique. Starul a avut însă şi nişte cerinţe ceva mai speciale: el a solicitat să se plimbe prin Bucureşti într-un Mercedes, să i se înlesnească şedinţe spa, iar la masă să servească creveţi sălbatici.

Creveti salbatici si clorofila de spanac pentru Enrique Iglesias, la concertul de la Bucuresti (Foto primaevents.ro)
Creveţi sălbatici şi clorofilă de spanac pentru Enrique Iglesias, la concertul de la Bucureşti (Foto primaevents.ro)

Enrique Iglesias a solicitat ca pe toată perioada şederii sale la Bucureşti să se deplaseze cu o maşină Mercedes din gama de lux, să fie cazat în apartamentul prezidenţial al unui hotel de cinci stele din capitală, unde va beneficia de servicii spa de relaxare, după concert.

CITEŞTE ŞI Enrique Iglesias promite un "spectacol uimitor" la concertul de la Romexpo, pe 12 mai

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias, care concertează la Bucureşti, pe 12 mai, în pavilionul central al Romexpo, de la ora 20:00, evenimentul făcând parte din turneul "Sex and Love", le-a transmis fanilor români un mesaj pe contul său de Facebook, promiţându-le "un spectacol uimitor".

Latin lover-ul va mânca: preparate din muşchi de vită, import America de Nord, servit cu clorofilă de spanac, curcan, peşte şi pui, la grătar sau la cuptor, legume coapte sau blanche, sushi, cu ton, somon sau creveţi sălbatici de Australia. Enrique Iglesias este tentat să guste şi din preparatele culinare autohtone.

Cabina din spatele scenei va fi dotată cu o canapea din piele, masă de cafea, plante ornamentale şi un perete din oglindă, cu lumini. Din această încăpere nu va lipsi cafeaua, ceaiul, apa plata, gheaţă, diverse sortimente de băuturi răcoritoare, sucuri naturale şi energizante. În plus, artistul va servi un amestec interesant preparat din suc de aloe, rădăcina de ghimbir, lămâi, căpşuni şi miere, scrie Mediafax. 

Biletele pentru concertul lui Enrique Inglesias pot fi cumpărate atât online, prin www.eventim.ro precum şi de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV.

Etichete: Bucureşti, clorofilă de spanac, concert, Creveţi sălbatici, Enrique Iglesias

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE