Crimă în București: a înjunghiat victima și a ascuns-o într-un stufăriș din TeleormanProcurori criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva unui bucureștean, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

O tanara de 26 de ani a murit dupa ce a fost injunghiata pe strada de iubitul gelos
O tânără de 26 de ani a murit după ce a fost înjunghiată pe stradă de iubitul gelos
Foto: cugetliber.ro

Din probele administrate până în prezent a rezultat că, în noaptea de 20/21 iulie 2014, în jurul orei 23:30, pe fondul unui conflict legat de plata unei datorii mai vechi, inculpatul a înjunghiat-o pe victima B.M.L., folosind un cuțit, aplicându-i mai multe lovituri cu o intensitate deosebită în zona abdomenului, în urma cărora victima a decedat, informează un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Ulterior, inculpatul a transportat cadavrul în portbagajul unui autoturism în zona unei bălţi din județul Teleorman, unde l-a ascuns într-un stufăriş, corpul victimei fiind descoperit de organele de urmărire penală la data de 05 septembrie 2014.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

Etichete: crima bucuresti, omor, reţinut

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE