Crimă în Ferentari. Un bărbat de 39 de ani a fost înjunghiat sub privirile fiului său de un vecinUn bărbat de 39 de ani din Ferentari a fost înjunghiat mortal, luni noapte, sub privirile fiului său în vârstă de numai 3 ani de un vecin. 

Crima in Ferentari
Crimă în Ferentari

Scandalul a pornit din cauza unei bănci din faţa blocului pe care victima stătea împreună cu soţia şi băiatul lor.  Potrivit martorilor, patru indivizi s-au luat la ceartă cu el din cauza băncii. Bărbaţii l-au atacat, iar la un moment dat, unul dintre ei a scos cuţitul şi l-a înjunghiat mortal. Incidentul a pornit în jurul orelor 23.00, în cartierul Zăbrăuţi din Bucureşti. Criminalul este recidivist. Acesta a fost reţinut în scurt timp şi dus la audieri. El riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare.

"Am auzit ţipete când am coborât jos el deja era jos curgea sânge foarte mult. Era tăiat şi în inimă şi în plămâni şi în picior. I-a luat poliţia, dar nu ştiu pe câţi. Nu avem nicio treabă cu nimeni. Nu ştiu ce s-a întamplat, poate din cauza copilului, ca i-a spus să se dea de pe banca. Ei sunt scandalagii, se ceartă cu toată lumea", povesteşte soţia bărbatului ucis, conform stirile protv.

Martorii spun ca nimeni nu a intervenit să aplaneze conflictul. Oamenii au sunat însă la poliţie. Agresorul s-a refugiat în blocul alăturat, unde locuieşte. Poliţiştii l-au găsit imediat şi l-au dus la audieri. Declaraţii au dat şi cei care au văzut ce s-a întâmplat. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de medicii legişti, pentru autopsie. Ancheta poliţiei urmează să stabilească motivul de la care a izbucnit cearta şi cum s-a ajuns la crimă.

Etichete: bărbat înjunghiat, barbat mort ferentari, crimă, crima bucuresti, crima ferentari

0/2 COMENTARII
dreptate
28 Jun 12:13
+0
VOTURI
-0
30 de ani , castrat , un ochi scos.
Vlad
28 Jun 10:33
+0
VOTURI
-0
Doar 15 ani??? Nu nene sa ia intre 30 de ani si viata, ceilalti 3 daca sunt complici sa ia si ei vreo 10-15 ani!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE