CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE, în Capitală: Un bărbat ŞI-A UCIS SOŢIA cu sânge receO crimă înfiorătoare s-a produs joi, în Bucureşti. Un bărbat şi-a ucis soţia cu sânge rece.

CRIMA INFIORATOARE, in Capitala: Un barbat SI-A UCIS SOTIA
CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE, în Capitală: Un bărbat ŞI-A UCIS SOŢIA
Foto: realitatea.net

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, și-a ucis soția cu sânge rece, într-o locuință din cartierul Bucureștii Noi, din Sectorul 1 al Capitalei. Potrivit polițiștilor, citați de Mediafax şi preluat de evz.ro, incidentul a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 de către vecinii celor doi.

Conform sursei citate, cel mai probabil, bărbatul i-a tăiat gâtul soției sale de 55 de ani, după care i-a înfipt cuțitul în abdomen.

Totodată, polițiștii Serciviului Omoruri au declanșat o anchetă care se desfășoară sub coordonarea Procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Oamenii care se confruntă cu violenţa domestică pot apela la ajutor. Două dintre site-urile pe care puteţi găsi mai multe informaţii sunt alegsatraiesc.ro şi womensaid.ie.

Etichete: crimă, Sectorul 1, ucis

0/1 COMENTARII
Cris
05 Nov 21:49
+0
VOTURI
-0
Presa romana a e profund de ckkth iar B365 ocupa un loc de cinste in aceasta erarhie de kkt... Practic actul jurnalistic este transformat intr-o forma de prostitutie... de dragul audientei, a ratingului...

Nimeni nu mai pune botul, va spun.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h