CRIMĂ într-un complex rezidenţial din Bucureşti: Tânără înjunghiată de tatăl vitreg VIDEOScene de groază într-un complex rezidenţial din Bucureşti. O tânără de 25 de ani a fost înjunghiată mortal, iar prietenul ei a fost rănit grav. Cei doi au fost atacaţi pe holul blocului. Poliţia a prins deja principalul suspect, tatăl vitreg al fetei.

O tanara din Capitala a fost injunghiata mortal
O tânără din Capitală a fost înjunghiată mortal

Scandalul a început de sâmbătă seară, atunci când tânăra şi tatăl vitreg s-au certat, poliţiştii au venit şi le-au luat declaraţii. Apoi fata a plecat în oraş la film. Când a revenit acasă, tatăl vitreg a venit la uşă şi a înjunghiat-o pe ea şi prietenul ei. În acelaşi apartament mai locuieşte o fată, care s-a baricadat în locuinţă, atunci când a văzut răfuiala de pe hol, şi a sunat la 112.

Prietenul tinerei a fost cel care le-a spus medicilor de pe ambulanţă cine i-a înjunghiat. Tânărul susţine că a fost urmărit de către tatăl vitreg al fetei, ba mai mult, i-a tăiat cauciucurile de la maşină, ca să nu poată fugi.

Tatăl vitreg al fetei a fost prins de poliţişti şi dus la audieri. Tânăra ucisă a lăsat în urma ei un copil de şapte ani, potrivit romaniatv.net.

Etichete: Bucureşti, crimă, crima bucuresti, tanara injunghiata

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h