Crimă la metrou. O tânără a murit după ce a fost împinsă de o femeie pe şine UPDATEFemeie suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor 1 a fost prinsă de poliţişti şi dusă la audieri. Miercuri dimineaţă, procurorii au decis să o reţină pentru 24 de ore, urmând să fie dusă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, suspecta va fi expertizată psihiatric pentru a se vedea dacă avea discernământ în momentul comiterii gestului şocant. 

Femeia care a impins o tanara la metrou a fost retinuta!
Femeia care a împins o tânără la metrou a fost reţinută!

UPDATE: Tânăra ucisă la metrou era din Craiova, iar în luna septembrie anunţa că este însărcinată. Femeia suspectată că ar fi ucis-o a fost găsită de poliţişti marţi noapte, în zona Piaţa Unirii . Ea va fi trimisă în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile şi urmează să fie expertizată psihiatric pentru a se vedea dacă avea discernământ în momentul comiterii gestului şocant.

O tânără a murit marţi în staţia de metrou Dristor 1 după ce a fost împinsă de o femeie pe linia de metrou. Aceeaşi femeie fusese implicată într-un incident asemănător în staţia Costin Georgian, însă victima a reuşit să scape şi a anunţat poliţia. Cercetările în acest caz sunt făcute de către Parchetul Tribunalului Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

 

O femeie suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor a fost prinsă de poliţişti Crimă la metrou. O tânără de 25 de ani a murit după ce a fost împinsă de o femeie pe şine. Principala suspectă, prinsă şi audiată O femeie suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor a fost prinsă de poliţişti Crimă la metrou. O tânără de 25 de ani a murit după ce a fost împinsă de o femeie pe şine. Principala suspectă, prinsă şi audiată. 
Femeia suspectată de comiterea crimei de la metrou a fost prinsă în centrul Capitalei, în zona Unirii, şi dusă la audieri la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

"Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele", a transmis Poliţia Capitalei.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor 1, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou. Conform Poliţiei, tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie, iar Poliţia i-a prezentat semnalmentele, cerând sprijin pentru identificarea ei.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp în urmă. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

Etichete: crima la metrou, crima la metrou bucuresti, metrou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE