Crimă odioasă în Bucureşti. Şi-a omorât concubinul după care i-a dat foc la apartamentUn conflict conjugal s-a încheiat tragic pentru un bucureştean, care a fost descoperit după stingerea unui incendiu care a apărut la un bloc de pe Şoseaua Colentina.

Crima urmata de un incendiu in Colentina
Crimă urmată de un incendiu în Colentina

Vineri seara un incendiu a fost sesizat, prin apel la 112, acesta fiind localizat pe Şoseaua Colentina din Sectorul 1 al Capitalei.

La faţa locului s-au deplasat echipe de pompieri şi poliţişti ai Secţiei 7.

„Au fost evacuaţi mai mulţi locatari, iar după stingerea incendiului, în apartament a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat. Având în vedere că din cercetările preliminare s-a conturat ipoteză că persoana ar fi decedat că urmare a unei agresiuni, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri în vederea stabilirii întregului context în care a decedat persoana", arată Poliţia Capitalei.

Potrivit informaţiilor România TV, bărbatul ar fi fost lovit cu putere cu un obiect contondent în zona capului de către concubina lui. Potrivit vecinilor, aceştia s-au certat violent cu puţin timp înainte de producerea incendiului. Femeia a fost transportată la Secţia 7 unde dă declaraţii în dosarul deschis de poliţişti.

Etichete: crimă, crima bucuresti

0/1 COMENTARII
Primaru
06 Jan 11:39
+0
VOTURI
-0
"Şoseaua Colentina din Sectorul 1 al Capitalei"

Nu va contrazic. La ce primari are Bucurestiul, ma astept la orice. Dar eu stiam ca soseaua Colentina este, daca nu s-a schimbat intre timp, in sectorul 2.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h