Criminalul care şi-a ucis soţia în coaforul de la Perla spune că nu îşi aminteşte nimicAutorul masacrului de la Perla spune ca nu isi aminteste nimic (Foto: facenews.ro)
Autorul masacrului de la Perla spune că nu își amintește nimic (Foto: facenews.ro)

Marţi, anchetatorii au percheziţionat domiciliul autorului masacrului de la coaforul din zona Perla. În urma verificărilor făcute la locuinţa agresorului, oamenii legii au găsit 50 de cartuşe, peste limita impusă de permisul de port armă. Procurorii au găsit în casa atacatorului şi două cutii cu dosare medicale.

Anchetatorii au stabilit că atacatorul a folosit 11 cartuşe.

Marţi după-amiază, Gheorghe Vlădan a declarat că nu îşi aduce aminte nimic. El a spus că ştie doar că a ajuns la salon, însă nu îşi mai aduce aminte nimic din ce s-a întâmplat apoi.

Criminalul i-a spus fiului îl iubeşte pe el şi pe mama sa, după cum a declarat fiul victimei, Bogdan Vlădan.

Victima masacrului de la coaforul din zona Perla, Felicia Vlădan, a făcut plângere la Secţia 14 de Poliţie a Municipiului Bucureşti pentru că soţul său, Gheorghe Vlădan, a agresat-o, a ameninţat-o cu o armă, spunându-i că o va ucide. Coafeza a făcut plângerea pe 1 martie. Patru zile mai târziu, atacatorul a fost chemat la poliţie, în jurul orei 14.00. La mai puţin de patru ore de la ora la care ar fi trebuit să se prezinte la poliţie, agresorul a deschis focul în salonul în care lucra soţia sa, Felicia Vlădan. În şase minute, atacatorul, fost angajat al MAI, a ucis-o pe soţia sa şi pe casiera coaforului şi a rănit alte şase persoane, clienţi şi angajaţi ai salonului.

Etichete: atacator, bărbat, crimă, Gheorghe Vlădan, împuşcat, pistol, poliţie, soţie, ucis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h