Criminalul studentului din Agronomie, trimis în judecatăMarți, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus trimiterea în judecată a lui Horațiu-Laurențiu Popescu, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, vătămare corporală, lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi port de cuţit fără drept. În vara acestui an, Horațiu-Laurențiu Popescu a înjunghiat mortal un student din Agronomie care a intervenit după ce acesta a acostat vulgar două tinere.

Bogdan (foto stanga) a fost injunghiat mortal in campusul universitar al Agronomiei
Bogdan (foto stânga) a fost înjunghiat mortal în campusul universitar al Agronomiei
Foto: Libertatea.ro

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, pe 10 iunie, în jurul orei 04.45, în complexul studenţesc Agronomie din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, pe aleea cu acces auto din dreptul căminului A5, inculpatul Horaţiu-Laurenţiu Popescu l-a înjunghiat mortal, în inimă, pe Bogdănel Surdu, un student în vârstă de 21 ani, care a intervenit în apărarea celor două tinere.

Alți doi studenți, care au intervenit în apărarea fetelor pe care Horaţiu-Laurenţiu Popescu le-a acostat vulgar, au fost înjunghiați de criminal în momentul în care aceștia au încercat să-l dezarmeze. ”Partea vătămată L.C. a fost tăiată la degetul index drept, cu secţionarea tendonului flexor profund, şi a necesitat pentru vindecare 25 de zile de îngrijiri medicale, iar partea vătămată C.F.V. a fost tăiată la mâna stângă, necesitând pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale. Conflictul din dimineaţa zilei de 10.06.2012 în care a fost ucisă victima S.C.B a avut loc într-un context mai larg, în care inculpatul, având asupra sa un cuţit, a abordat, provocat şi ameninţat mai multe persoane în campusul Agronomie şi pe străzile adiacente, tulburând liniştea şi ordinea publică”, informează Ministerul Public.

Dosarul a fost înaintat, pentru judecarea cauzei, Tribunalului Bucureşti.

Încercând să scape de pedeapsă, criminalul din Agronomie a declarat, la două săptămâni de la producerea crimei, că este amnezic și nu a recunoscut niciuna din acuzațiile care i s-au adus, în ciuda faptului că amprentele de pe cuțit îl incriminau. 

Etichete: Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE