Crin Antonescu: Exclud o candidatură independentă, dar nu renunț la prezidențialeFostul lider liberal Crin Antonescu a declarat, luni, înaintea şedinţei Delegaţiei Permanente reunite pentru a decide prezidenţiabilul partidului, că nu renunţă la candidatura sa la Preşedinţi și că exclude o candidatură independentă.

Crin Antonescu: Exclud o candidatura independenta, dar nu renunt la prezidentiale
Crin Antonescu: Exclud o candidatură independentă, dar nu renunț la prezidentiale

Crin Antonescu a spus că nu va renunța la candidatura sa pentru prezidenţiale, indiferent de rezultatele sondajului intern, informează Mediafax.

Antonescua spus că nu intenţionează să comenteze rezultatele sondajului intern.

"E un sondaj pe care nu mi-l asum, dar pe care nu-l contest", a spus Antonescu, arătând că nu va solicita alt sondaj în Delegaţia Permanentă.

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat luni, înaintea şedinţei Delegaţiei Permanente a partidului, că îl va alege pe prezidenţiabilul PNL după cum îi cunoaşte el pe cei doi candidaţi şi nu va ţine cont de sondajul intern făcut în acest sens.

"Acum zece zile am propus să trecem la vot fără sondaje, în condiţiile în care nu s-au mai făcut analizele despre care fusese vorba iniţial. Desemnarea unui candidat la Preşedinţie de către un partid este o decizie politică. Ea trebuie formalizată cumva. Ea nu se poate lua în constatarea unor sondaje. Ea pur şi simplu, în baza sondajelor, în baza tuturor factorilor pe care cineva îi poate avea în minte atunci când ia o decizie, trebuie să însemne o decizie luată prin vot de un for al unui partid", a spus Antonescu.

El a arătat, răspunzând unei întrebări, că nu i-a cerut nimeni să se retragă.

El a mai arătat că în cadrul Delegaţiei Permanente s-ar putea proceda la un vot nominal în cazul stabilirii prezidenţiabilului partidului.

Antonescu a mai arătat că exclude o candidatură independentă a sa la prezidenţiale.

"Nu am vorbit niciodată despre o candidatură a mea dacă partidul desemnează pe altcineva, exclud o candidatură independentă", mai spus Antonescu.

Etichete: candidatură, Crin Antonescu, prezidențiale, ședință luni 21 iulie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE