Scandal în PNL: Andrei Chiliman se gândeşte să demisioneze din partidchiliman 2
chiliman 2

Decizia primarului Sectorului 1 a fost luată la câteva ore după ce conducerea PNL a anunţat îndepărtarea sa de la şefia organizaţiei PNL Bucureşti. Andrei Chiliman era candidatul USL la Primăria Sectorului 1 şi favorit în cursa electorală din 10 iunie. El va candida cel mai probabil ca independent la fotoliul de primar al Sectorului 1, susţin surse liberale.

Crin Antonescu a declarat, la finalul şedinţei Consiliului Naţional Executiv al PNL că "am luat decizia înlocuirii unor lideri la nivelul Organizaţiei Municipiului Bucureşti şi la nivelul sectoarelor. Dl. Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 a fost înlocuit cu domnul Eugen Nicolăescu, care este noul preşedinte al PNL Bucureşti. Pentru amatorii de detalii, demisia domnului Chiliman a fost votată cu 36 de voturi pentru, opt împotrivă. " La Sectorul 2 a fost numit Adrian Neacşu în locul lui Cristian Popescu, iar la sectorul 4 a fost eliberat din funcţie Giani Dinu şi investit în funcţie deputatul Daniel Chiţoiu.

Crin Antonescu a fost deranjat  de faptul că cei trei demişi ar fi blocat negocierile cu PSD pentru nominalizarea candidatului la primăria Sectorului 6, unde liberalul Rareş Mănescu, susţinut de Antonescu, cu care este bun prieten, se bate pentru nominalizare cu social-democratul Gabriel Mutu, dar şi cu conservatorul Ștefan Florescu. Liberalii bucureşteni ar fi preferat un candidat PNL la sectorul 2, anume pe Cristian Popescu, apropiat al fostului premier Tăriceanu.

Antonescu l-ar fi propus ca interimar, la Bucureşti, în locul lui Andrei Chiliman, pe Eugen Nicolăescu. Decizia finală va fi luată în şedinţa Consiliului Naţional Executiv al PNL care se va reuni tot azi. Andrei Chiliman este şi candidatul USL la primăria Sectorului 1.

Conducerea locală a partidului este însă nemulţumită de faptul că toate deciziile se iau la nivel central, în USL, de către Crin Antonescu împreună cu Victor Ponta. Liberalii din Bucureşti consideră că, deoarece partidul stă foarte bine la nivelul Capitalei, ar trebui să îşi nominalizeze propriul candidat la primăriile de sector unde nu sau nominalizat încă, respectiv la Sectorul 2 (pe Cristian Popescu, un apropiat al fostului premier Tăriceanu) dar şi la Sectorul 6 - pe Rareş Mănescu.

"Sunt stupefiat. Nu reuşesc să găsesc o explicaţie plauzibilă pentru această decizie. Andrei Chiliman este preşedintele ales al PNL Bucureşti, sub mandatul său partidul a ajuns la 40%, fiind primul partid din Bucureşti. Este şi candidatul nostru la Primăria Sectorului 1, cu 75% intenţie de vot. Decizia schimbării lui Chiliman este una nedreaptă şi va dăuna imaginii partidului", a declarat Ludovic Orban.

”Nu se iau astfel de decizii în pragul alegerilor şi mai ales în cazul unor persoane care trebuie răsplătite pentru eforturile lor. A fost o decizie luată din scurt. Șefii de filiale sunt aleşi şi pot fi demişi doar în situaţii excepţionale, dacă încalcă deciziile partidului. Domnul Chiliman ar fi trebuit premiat”, a mai spus Orban.

Decizia lui Chiliman survine la câteva ore după ce acesta a fost înlocuit de la şefia organizaţiei PNL Bucureşti, după ce ar fi criticat primirea în partid a transfugilor din PDL, în frunte cu Sorin Frunzăverde.

Etichete: Chiliman, Crin Antonescu, PNL, Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 6

0/0 COMENTARII
manea
10 apr 17:00
+0
VOTURI
-0

Chiliman ne dovedeste ca este un om incorect si nehotarat ..astia sunt politicieni din ziua de azi asa se joaca si cu Bucurestiul

dora
10 apr 16:45
+0
VOTURI
-0

Daca ii plac banii lui chiliman nu renunta asa usor va spun eu ca politica la imbogatit si la facut om

cosmin
10 apr 16:24
+0
VOTURI
-0

Un om care a tras putin la masea nu stie ce face o zi pe alta este foarte irascibil cu cei din jur nu e constient asa si cu Chiliman azi zice ceva maine face altceva

cici
10 apr 16:10
+0
VOTURI
-0

Ai duso bine in politica nu cred ca te vei opri asa usor Chiliman ...gandeste de unde mai furi acum..

fane
10 apr 15:56
+0
VOTURI
-0

Oamenii azi sunt maine numai sunt este greu cu chiliman asta nici nu e hotarat ..dar cum sa renunte el cand din politica a facut banii pentru familie

ana
10 apr 15:45
+0
VOTURI
-0

Chiliman nu isi mai gaseste locul din cate vad parerea mea este sa lase dracu politica asta sa se distreze de banii aia care i-a facut din politica

andy
10 apr 15:36
+0
VOTURI
-0

Acest Chiliman a simtito pe pilea lui rautatea celor comunisti antonescu si ponta ..i s-a scufundat corabia lui Chiliman in viata mai trebuie si sa pierzi

mitica
10 apr 15:03
+0
VOTURI
-0

Acest Chiliman a fost un primar necinstit bagand banii cetatenilor in buzunar, iar prin toate deciziile pe care le-a luat de-alungul mandatului nu a dat semen a fiind un primar de nadejde !!!!. Antonescu face bine ca se gandeste la alta varianta!!!

drum
09 apr 19:18
+0
VOTURI
-0

Comedie la PNL, cred ca asa se poate numi scandalu asta. Oricum Chiliman este inlocuit cu buna dreptate, pt ca a furat prea mult din mandatele lui de pana acuma, ce vrea sa isi mai ridice averea din banii publici?. Cred ca aceasta eliminare este oftica PNL ului ca nu le-a cotizat si lor din furtisagurile facute de Chiliman

ilinca
09 apr 18:58
+0
VOTURI
-0

pnl –ul are probleme ! hahaha sa va vad sondajele acum ! pe baza cui le mai falsificati !

iulica
09 apr 18:49
+0
VOTURI
-0

sunt locuitor al sect 1 , l-am votat pe chiliman , dar a 2-a oara nu l-as mai fi votat sincer , se lauda ca tot sectorul este reabilitat , eh blocul meu nu este ! ca a facut , ca a dres … defapt si-a umplut conturile si atata !

pisoi
09 apr 18:41
+0
VOTURI
-0

daca exista astfel de probleme in interiorul pnl –ului este clar ca acest chiliman a facut ceva grav ! ma bucur ca dispare , poate o data cu el dispare si somnorosul de crin !

master
09 apr 18:36
+0
VOTURI
-0

- La nivelul capitalei PNL va inregistra o infrangere legendara….Samsarul imobiliar Chiliman se pare ca i-a deranjat pe Orban si pe eternul somnoros Crin.

mario
09 apr 18:36
+0
VOTURI
-0

din cele relatate mai sus inteleg ca nu o sa mai fie Chiliman tapul ispasitor in caz ca dupa terminarea alegerilor ceva n-a decurs conform planului..Putin ma intereseaza pentru ca pnlistii astia sunt doar niste traseisti politici

next
09 apr 18:36
+0
VOTURI
-0

- Harababura din sanul liberalilor a survenit intr-un moment in care nucleul partidului tocmai defilase triumfator la congresul USL…ce credibilitate sa mai aibe excrocii astia acuma?

boris
09 apr 18:36
+0
VOTURI
-0

Orban si Antonescu se simt acum pierduti dupa plecarea lui Chiliman…el era cam singurul capabil sa nu tina partidul in stres o data cu inceperea alegerilor

Razvan
09 apr 18:35
+0
VOTURI
-0

Ne-a lasat samsarul oameni buni!! PNL a pierdut cel mai mare combinator pe piata imobiliara!!

visatorul
09 apr 18:33
+0
VOTURI
-0

Chiliman a uitat de spagile care le-a dat in campanie si de comisioanele care le-a facut oamenilor de la periferia sect 1 unde nu au canalizare , apa si asfalt , parca ar fi la tara nu intr-o capitala europeana !

Light
09 apr 18:31
+0
VOTURI
-0

Buna decizia luata de PNL, sigur le este frica sa nu piarda alegerile de pe sectoru 1 cu Chiliman ca si candidat si de asta au facut aceste schimbari, eliminand un om fara competente.

anuta
09 apr 18:26
+0
VOTURI
-0

toate toaletele de pe autostrazi si de peste tot unde scrie romprest au legatura cu chiliman ! si-a scos bani in conturile lui personale saracind statul ! o decizie buna de inlocuire !

mario
09 apr 18:17
+0
VOTURI
-0

Foarte bine ca a plecat pentru ca a facut din politica o afacere .. Prea impartea bani prin stanga si in dreapta acest Chiliman… Afaceristul lui peste prajit !!!

cosmin
09 apr 18:11
+0
VOTURI
-0

chiliman a furat destul era si timpul sa plece sau sa fie dat afara din partid si-a umplut bancile acum traieste bine

mihai
09 apr 18:02
+0
VOTURI
-0

A facut contracte cu romprestu in toata tara , roprestul este o institutie de stat , logic ca si-a facut atatia bani !

cici
09 apr 18:00
+0
VOTURI
-0

foarte bine ca a plecat pentru ca a facut din politica o afacere ..impartea bani prin stanga si in dreapta acest Chiliman afaceristul

Verde
09 apr 17:59
+0
VOTURI
-0

Cu siguranta va candida independent, da fara prea multe sanse de castig, oricum nu a fost un primar destul de competent si ma bucur ca pana si PNL si-a dat seam de “uscatura din padurea lor”.

anca
09 apr 17:52
+0
VOTURI
-0

logic ca a fost demis , a furat prea mult , costurile lucrurilor facute in sectorul 1 au fost triplate !

fane
09 apr 17:50
+0
VOTURI
-0

s-a mai dus unu.. ce ‘’rau’’ imi pare .. oricum chiliman a furat destul din politica ..cred ca are averi in banci

ana
09 apr 17:40
+0
VOTURI
-0

despre acest ‘’om’’ chiliman care a facut din politica bani …mai bine ca a plecat ca oricum nu facea nimic

andy
09 apr 17:31
+0
VOTURI
-0

chiliman sa plece naiba si din politica a furat destul si s-a imbogatit ca si oprescu in mandatele astea de primar ca altii in 20 de ani de afaceri.

boboc
09 apr 16:48
+0
VOTURI
-0

Sunt curios acum in ce directie o apuca Chiliman,desi cred ca va candida ca independent si oricum va pierde mult…sper sa aiba o sansa Paleologu la sectorul 1.

avira
09 apr 16:48
+0
VOTURI
-0

La cat a furat Chiliman nici n-ar mai trebui sa ne preocupe acest individ care nu a facut decat sa-si bata joc de sectoru’ 1 prin acele licitatii dubioase,cumparand cladiri in paragina la preturi de imobile de lux,evporandu-se toate.

Ioana Alexandra Ghinda
09 apr 19:13
+0
VOTURI
-0

Ce a furat Chiliman? A avut cumva de unde sa fure? Sincer, nu imi aduc aminte cand Guvernul sau MDRT au oferit fonduri Sectorului 1.

iruletheworld
09 apr 16:47
+0
VOTURI
-0

Care liberali? Eu din cate stiu acest partid si-a vandut onoarea,tradand doctrina istorica si pupandu-se pentru un ciolan cu clica comunista din PSD.

romeo
09 apr 16:47
+0
VOTURI
-0

Asta-i inceputul deoarece vechii liberali care chiar au facut cate ceva pentru partidul asta, au inceput sa maraie,cum a facut-o si Chiliman si iata ce a urmat. Demiterea din functie,demisia lui din partid.

simion
09 apr 16:25
+0
VOTURI
-0

Foarte bine ca au renuntat la acest Chiliman. Nu a facut nimic pentru cetateni in tot acest timp. Exista si oameni care vor sa fie lasati sa isi faca treaba asa cum trebuie, cum este Piedone. El a facut ca sectorul 4 sa arate mai bine, intr-un timp in care alti primari nu ar fi reusit asta nici in 10 ani.

Ioana Alexandra Ghinda
09 apr 19:12
+0
VOTURI
-0

Probabil nu a facut pentru tine, cate a facut Poteras, dar sigur a facut pentru cetatenii Sectorului 1 mai mult decat orice alt primar in functie.

iulian
09 apr 16:19
+0
VOTURI
-0

Care partid PNL?? Mai exista?? Am aflat prin targ ca s-au lasat cumparati pe o suma de nimic, mai rau ca o prostituata de pe centura! PSD si-a atins scopul, dar din pacate liberalii nu observa asta.. probabil asta este si cauza schimbarii din functie a lui chiliman!

aura
09 apr 16:11
+0
VOTURI
-0

Spectacol total la fostul PNL… Asteptam sa plece aia care mai au coloana vertebrala si mai tin la ceea ce a fost candva doctrina de dreapta a partidului istoric PNL!! Incepe showul la usl..

ana
09 apr 16:04
+0
VOTURI
-0

Crin, s-o fi trezit la pranz cu fata la cearcaf si s-a zburlit la samsarul chiliman de il da afara.. a facut la fel si cu cei de la sectorul 2 si 4…!! Oare ce se intampla?? O fi spus chiliman ceva iar crin s-a simtit in pericol..!?

dan
09 apr 15:54
+0
VOTURI
-0

Era de asteptat sa se incurce itele la PNL, asta datorita faptului ca s-au aliat cu PSD.. Chiliman este unul dintre liberalii vechi ai partidului si din tot ce a furat cat a fost primar la sectorul 1 a donat si partidului dar iata ca roata s-a intors si probabil nu a mai cotizat sufficient, iar rezultatul este inlaturarea lui....

Sabrina Ioana Iordache
09 apr 16:25
+0
VOTURI
-0

Defapt, nu a furat si de asta probabil ii enerveaza pe unii. Chiliman a fost intotdeauna un om si un politician onest, care a pus intotdeauna binele cetatenilor pe primul loc. Nu degeaba e atat de iubit in sectorul 1.

aurel
09 apr 15:47
+0
VOTURI
-0

Liberalii au inceput sa dea afara din oamenii care au construit ceva de-a lungul timpului in PNL, au inceput cu chiliman iar acum o sa urmeze si altii sa plece deoarece niciodata liberalii nu s-au prostituat ca acum imbarligandu-se atat de rau cu comunistii de la psd!

mitica
09 apr 15:44
+0
VOTURI
-0

Aceste marionete ale lui Ponta doar se pricep bine la furat nimic mai mult !!! In functia de primar Chiliman nu s-a bazat pe furat ci pe onestitate!Si a dovedit tuturor ca se poate sa fii si cinstit si sa faci si treaba buna.Si sunt sigur ca cetatenii sectorului 1 sunt de aceeasi parare cu mine!

pepsi
09 apr 14:12
+0
VOTURI
-0

Sa mori tu! Piedone are un postac! Bravos pentru inceput! Dar vezi sa fie comentariul mai scurt , cum este al "crinei" ... Chiliman e de "n" la patrat mai bun ca Piedone sau alti primari de sector . Spor la scurtat mesajele ...

Gata cu ciuma USL
09 apr 14:11
+0
VOTURI
-0

Huooooo! Chiliman, Oprescu, Piedone, Venghelie sunt raul Capitalei noastre!

Acesti banditi s-au imbogatit pe spinarea bucurestenilor!

Trebuie eliminati ACUM!

Altfel nu ne vom mai numi CAPITALA EUROPEANA, NICIODATA! Ci, capitala maidanezilor lui Oprescu, a imbogatitilor imobiliari ca acest Chiliman.........

pepsi
09 apr 14:14
+0
VOTURI
-0

Pe bune ma? Chiar aveti IQ-ul ca a lui Crin! Cum sa zici ma ca Andrei Chiliman a dat tunuri imobiliare? Cred ca ai o obsesie pentru dansul. Ai poze cu el deasupra patului? Te gandesti la el noaptea?

oana
09 apr 13:51
+0
VOTURI
-0

Bine ca au renuntat la Chiliman. Nu a facut nimic pentru cetateni in tot acest timp. Exista si oameni care vor sa fie lasati sa isi faca treaba asa cum trebuie, cum este Piedone. El a facut ca sectorul 4 sa arate mai bine, intr-un timp in care alti primari nu ar fi reusit asta nici in 10 ani.

pepsi
09 apr 14:15
+0
VOTURI
-0

Pardon ... Am dat gresit... Tie voiam sa-ti raspund : Sa mori tu! Piedone are un postac! Bravos pentru inceput! Dar vezi sa fie comentariul mai scurt , cum este al “crinei” … Chiliman e de “n” la patrat mai bun ca Piedone sau alti primari de sector . Spor la scurtat mesajele

ana
09 apr 13:49
+0
VOTURI
-0

PSD-ul isi pune amprenta distrugand oamenii care au facut ceva pt acest partid inlaturandu-I usor usor pe cei mai grei dintre ei!Primul a fost Chiliman asteptam sa vedem cine mai urmeaza!

crina
09 apr 13:48
+0
VOTURI
-0

Daca ar fi un om cu coloana si-ar lua bagajele si ar pleca ! Oricum nu a facut altceva decat sa fure! Usor usor Ponta incepe sa inlature liberali de la conducere . Asa mila imi e de el saracul nu mai are de unde pleca in vacante cu fratele Ponta in Dubai

pepsi
09 apr 14:09
+0
VOTURI
-0

"Mihaela1945

09.04.2012, 13:45

Daca ar fi un om cu coloana si-ar lua bagajele si ar pleca ! Oricum nu a facut altceva decat sa fure! Usor usor Ponta incepe sa inlature liberali de la conducere . Asa mila imi e de el saracul nu mai are de unde pleca in vacante cu fratele Ponta in Dubai"

Luat de pe ziare.com ... Deci , cat de postac sa fii ma? Ia zii ma , va arata duduia Nuti vreo tzatza de va agitati asa de mult?

adina
09 apr 13:42
+0
VOTURI
-0

Iata cum pocedeaza liberali : dau afara din functii pe cei care au construit ceva in partidul asta. Au inceput cu Chiliman acum asteptam sa plece si altii. Deoarece, niciodata liberali nu s-au prostituat ca acum pupandu-se pe bot cu ciuma comunista din psd

Ionut
09 apr 13:41
+0
VOTURI
-0

Au inceput cu chiliman liberalii si acum asteptam sa plece si altii deoarece niciodata liberalii nu s-au prostituat ca acum !!! pupandu-se pe bot cu ciuma comunista din PSD

Vasilica
09 apr 13:40
+0
VOTURI
-0

Iata cum procedeaza liberalii dau afara din functii pe cei care au construit ceva in partidul asta

David
09 apr 16:25
+0
VOTURI
-0

Nu liberalii procedeaza asa. Antonescu, acest mic dictator !

Viorica
09 apr 13:40
+0
VOTURI
-0

- Chiliman ar trebui sa-si ia bagajele si sa plece daca are coloana vertebrala.... nu are el nevoie de partid la cat s-a imbogatit de cand este primar la sectorul 1

pepsi
09 apr 14:03
+0
VOTURI
-0

Acelasi mesaj idiot. Hai ma , chiar nu veniti cu ceva nou? Atat de lipsiti de creativitate sunteti

? Sa inteleg ca nu aveti ventilatie acolo in beci. Chiliman si-a publicat declaratia de avere pe net pentru ca nu are nimic de ascuns! Si nu si-a facut averea ca a fost si este primar. Cauta pe youtube "amice esti prost" , te caracterizeaza!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE