Crin Antonescu: Tăriceanu va candida la Primăria Capitalei doar dacă îi va da voie PSDFostul lider al PNL Crin Antonescu a declarat, marţi, că şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va candida pentru Primăria Capitalei doar dacă îl va lăsa PSD.

Crin Antonescu
Crin Antonescu
Foto: stiriexclusive.ro

"Eu sunt bine dispus. Dincolo de bunătatea mea fundamentală, chiar nu vreau să zic nimic. Nu zic nimic nici despre Traian Băsescu. Tăriceanu va candida dacă îl va susţine cineva mai mare. Totdeauna a făcut asta. Dacă PSD îi va da voie să candideze sau îl va pune să candideze, atunci va candida, dacă nu, nu", a declarat Crin Antonescu.

În ceea ce priveşte candidatura lui Marian Munteanu, Antonescu a spus că trebuie făcut cunoscut proiectul lui Marian Munteanu pentru bucureșteni, dincolo de "discuții istorice sau pseudo-istorice" despre fapte petrecute în urmă cu peste 20 de ani.

"Este o desemnare, este o candidatură, este un om, o personalitate, în legătură cu care eu, așa cum constat, am neplăcerea să văd că nu stă nimeni sa asculte sau nu vine nimeni să-l întrebe ce este esențial: proiectul pe care domnia sa îl oferă bucureștenilor. Și se fac tot felul de discuții istorice sau mai degrabă pseudo-istorice despre chestiuni de acum 20-25 de ani. Cred că este foarte important de cunoscut proiectul acestui om care, place sau nu place unora, este unul dintre personajele importante ale României postcomuniste", a declarat Crin Antonescu, citat de Agerpres.

El a precizat că l-a întâlnit o singură dată pe Marian Munteanu, în urmă cu aproximativ 15 ani.

"L-am urmărit, așa cum l-au urmărit toți contemporanii, din prezențe mediatice, atâtea câte au fost. Pentru mine, figura sa este legată de un timp și de un loc care sunt esențiale, vitale — Piața Universității, 1990. În sensul acesta, încerc o anumită emoție pozitivă văzându-l revenit în activitatea politică. Esențial, însă, pentru a-l vota, pentru a susține sau pentru a avea încredere într-un proiect politic 'Marian Munteanu' este programul pe care domnia sa acum îl produce", a menționat fostul președinte al PNL.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Călin Popesuc Tariceanu, Crin Antonescu, Marian Munteanu

0/1 COMENTARII
elena
19 Apr 12:51
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE