Crinuţa Dumitrean, fosta şefă ANRP, reţinută în noul dosar al RETROCEDĂRILOR ILEGALECrinuţa Dumitrean, fosta şefă ANRP, a fost reţinută de DNA în noul dosar al RETROCEDĂRILOR ILEGALE, sub acuzaţia de abuz în serviciu. Întrucât Dumitrean este însărcinată, la sediul DNA a fost solicitată, preventiv, o ambulanţă.

Crinuta Dumitrean, fosta sefa ANRP, retinuta in noul dosar al RETROCEDARILOR ILEGALE
Crinuţa Dumitrean, fosta şefă ANRP, reţinută în noul dosar al RETROCEDĂRILOR ILEGALE
Foto: evz.ro

Crinuţa Dumitrean, fosta şefă ANRP, a fost pusă sub acuzare în dosarul despăgubirii ilegale de aproape 109 milioane de lei acordate lui Mihai Rotaru, pentru un teren din Piteşti. În acest dosar, au fost reţinuţi, joi, Mihai Rotaru, Sergiu Diacomatu, iar deputaţii Ioan Oltean şi Cătălin Teodorescu au fost puşi sub urmarire penală. 

 Dumitrean a făcut parte din Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor la vremea respectivă.

Ea îşi va petrece noaptea în arest, urmând ca vineri procurorii să ceară instanţei supreme arestarea sa preventivă. La sediul DNA a fost chemată preventiv o ambulanţă în caz că fostei şefe a ANRP i se face rău, ea fiind însărcinată. Ea nu a avut însă nevoie de îngrijiri medicale, au precizat pentru MEDIAFAX.ro surse judiciare.

De asemenea, vor fi duşi vineri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) omul de afaceri Mihai Rotaru, evaluatorul Sergiu Negurici şi foştii membrii din comisia ANRP Sergiu Diacomatu, Rodica Constantinovici şi Lăcrămioara Alexandru.

Etichete: CRINUȚA DUMITREAN, sefa anrp

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE