Cristi Borcea, audiat la DNA în dosarul judecătoarei din Dosarul TransferurilorCristi Borcea a fost adus la DNA, marți, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat că ar fi mituit-o pe judecătoarea din Dosarul Transferurilor, pentru a fi achitat.

Cristi Borcea, audiat la DNA in dosarul judecatoarei din Dosarul Transferurilor
Cristi Borcea, audiat la DNA în dosarul judecătoarei din Dosarul Transferurilor
Foto: fanatik.ro

Cristian Borcea a fost adus la DNA pentru audieri în dosarul în care este anchetat de dare de mită către judecătoarea Geanina Terceanu pentru a obține achitarea sa și a celorlalți inculpați din dosarul Transferurilor, informează antena3.ro.

Cristi Borcea e de aproape 2 ani în închisoare, după ce a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni, în dosarul Transferurilor, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Din noiembrie 2015, Borcea se află în Arestul Central al Capitalei într-un nou dosar. El a fost acuzat alături de fraţii Becali că i-au dat mită judecătoareicare i-a achitat în Dosarul "Transferurilor".

Cristi Borcea este singurul din acest dosar care nu recunoaște acuzația pe care procurorii DNA o aduc, aceea că i-ar fi dat 50.000 de euro mită Geaninei Terceanu pentru a fi achitat în dosarul Transferurilor.

Etichete: Cristi Borcea, DNA, dosarul transferurilor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h