Cristi Borcea l-ar fi pârât pe Mazăre la DNA pentru a-și scurta pedeapsaÎnchisoarea este grea și înfrânge spiritele: Cristi Borcea l-ar fi denunțat pe Radu Mazăre, primarul Constanței, pentru a scăpa mai devreme de pedeapsă. 

Perchezitii la directorii din primaria lui Radu Mazare. Ancheta se extinde
Percheziţii la directorii din primăria lui Radu Mazăre. Ancheta se extinde
Foto: www.caleaeuropeana.ro

Deţinuţii care aleg să dea informaţii despre un alt caz primesc din partea anchetatorilor cadou zile de libertate. Astfel, Cristi Borcea, condamnat la 6 ani şi 4 luni în "Dosarul Transferurilor", a găsit metoda de a ieşi mai repede din închisoare.

Procurorii anticorupţie au intrat în posesia unui autodenunţ al fostului acţionar de la Dinamo cu privire la modul în care a devenit proprietarul a peste 153 de hectare de teren pe faleza Constanţei sau în Mamaia. Decizia de împroprietărire a fost dată în 2004, în mandatul lui Radu Mazăre la Primăria Constanța.

Borcea a ales să facă acest denunţ pe 19 aprilie, mai exact a doua zi după ce a fost transferat de la Penitenciarul Slobozia, unde era încarcerat alături de fraţii Ioan şi Victor Becali, la Spitalul Penitenciar Poarta-Albă, scrie Spy News.

Borcea este judecat și în dosarul privind retrocedarea moştenirii familiei Movilă, alături de primarul Constanţei şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, la Curtea de Apel București.

Etichete: Cristi Borcea, DNA, proces, Radu Mazăre

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h