Cristian Borcea a fost eliberat condiţionatMagistraţii Tribunalului Ilfov l-au eliberat condiţionat luni pe Cristian Borcea, condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul "Transferurilor de jucători". Până acum, instanţa i-a respins de două ori cererea de liberare condiţionată. Decizia este definitivă.

Borcea vrea sa scoata sechestrul de pe vila de 1 milion de euro. A dat in judecata Fiscul si DNA (Foto cancan.ro)
Borcea vrea să scoată sechestrul de pe vila de 1 milion de euro. A dat în judecată Fiscul şi DNA (Foto cancan.ro)

Tribunalul Ilfov a amânat joia trecută, pentru 2 iulie, pronunţarea în cazul cererii de eliberare condiţionată din închisoare a fostului acţionar de la Dinamo.

Cristian Borcea este singurul condamnat în dosarul "Transferurilor de jucători" care a rămas încarcerat.

În 2 mai, Judecătoria Sectorului 4 i-a respins lui Borcea cererea de eliberare condiţionată, decizia instanţei nefiind definitivă.

A fost pentru a doua oară când Cristian Borcea a cerut eliberarea condiţionată. El a mai făcut o astfel de solicitare şi în 2017. Atunci, Judecătoria Sectorului 4 i-a admis cererea, dar Tribunalul Ilfov a decis, în octombrie, că fostul acţionar al Dinamo nu poate fi eliberat condiţionat şi că poate formula o nouă cerere după şase luni, scrie News.ro.

Cristian Borcea este încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul "Transferurilor de jucători".

În martie 2014, în dosarul "Transferurilor de jucători" au fost condamnaţi Ioan Becali şi Cristian Borcea la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni de închisoare, George Copos la trei ani şi opt luni de închisoare, Mihai Stoica la trei ani şi şase luni de închisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, iar Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu la câte trei ani şi patru luni de închisoare.

În luna februarie a acestui an, magistraţii instanţei supreme au decis achitarea lui Cristian Borcea în dosarul privind mita dată fostei judecătoare Geanina Terceanu. În acest dosar, Victor Becali a fost condamnat la cinci ani şi opt luni de închisoare, Ioan Becali a primit şapte ani şi patru luni de închisoare, iar Geanina Terceanu a fost condamnată la şapte ani de închisoare.

Etichete: Cristian Borcea, eliberat conditionat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE