Cristian Buşoi: Primarul Firea are o problemă de logică administrativăCristian Buşoi, prim-vicepresedintele PNL, a reacţionat la declaraţiile Gabrielei Firea, potrivit cărora nu va mai permite ca evenimentele stradale din Bucureşti să paralizeze traficul în weekend.

Cristian Busoi
Cristian Buşoi

"Ideea Primarului General de a reduce evenimentele publice ca să se circule mai bine în oraș, este probabil o manifestare a temerii că fiind aleasă doar de 14% dintre bucureșteni, este de preferat ca oamenii să se întâlnească mai rar în locuri publice, ca nu cumva să le vină idei critice față de administrația Capitalei.

Pentru că dna Primar General este familiarizată mai mult cu realitățile administrative ale orașului Voluntari, nu știe probabil că Bucureștiul a renăscut tocmai din aceste activități, din evenimente sportive, culturale, concerte, care da, toate au incovenientul unor blocaje temporare ale traficului, dar care fac din București un oraș viu și frumos.

Doamna Firea bate din picior vehement nemulțumită, că în weekend este blocată circulația pentru a face loc activităților sportive și ca soluție de fluidizare a traficului vrea interzicerea evenimentelor.

Ca o demnă continuatoare a perfomanțelor administrative ale fostului primar Oprescu, dna Firea, dacă vrea să rezolve problema traficului, trebuie nu să interzică manifestările sportive în București, ci să facă mult așteptata autostradă suspendată, o soluție certă de fluidizare a traficului.

Primarul Firea are o problemă de logică administrativă: trafic mai fluid nu înseamnă mai puține evenimente, ci mai multă infrastructură. Dar, este mai greu să construiești decât să interzici sau să promiți, cum promitea în campanie dna primar Firea că îi va consulta pe bucureșteni.

PNL va urmări cu atenție desfășurarea activității noului primar general și recomandă cu căldură Gabrielei Firea ca atunci când nu știe ce să facă în materie de administrație să sune un prieten din Voluntari sau chiar mai bine, să apeleze la sfatul locotenenților din administrația Pandele pe care dna Firea i-a implantat, de curând, la Primăria Generală", a transmis prim-vicepresedintele Partidul National Liberal, Cristian Buşoi.

 

CITEŞTE ŞI Firea NU mai permite ca circulaţia din centrul Capitalei să fie "blocată cu evenimente stradale"

Etichete: cristian busoi, evenimente stradale bucureşti, Gabriela Firea

0/4 COMENTARII
vlad
06 Jul 10:33
+0
VOTURI
-0
@buson In principiu ai dreptate, cum sa nu organizezi concerte pe Arena Nationala?? Dotata cu standuri de mancare, cu toalete suficiente, cu multe cai de evacuare??? Pai simplu, nu se pot organiza concerte acolo. Acustica este dezastruoasa, nicio formatie care se respecta nu ar accepta sa cante acolo... iti strica total concertul, nu se mai intelege nimic. Asta pt ca marii arhitecti de la Mincu nu s-au gandit sa analizeze si treaba asta... probabil oricum habar n-au cum sa o faca. Iar Oprescu si Videanu desi stiau ca e in interesul orasului sa organizeze evenimente acolo nici ei nu s-au preocupat. Acum acustica... e aproape imposibil de rezolvat, presupun ca se pot face ceva imbunatatiri... dar nimic serios.
vlad
06 Jul 10:30
+0
VOTURI
-0
PNL ar trebui sa taca din gura!!! Au venit in ultima saptamana de alegeri cu sondaje false. Sondaje evident mincinoase, pe care nu le-au putut sustine, pe care nu si le-a asumat nicio companie serioasa de sondare.... dar nu, PNL facusera ei singuri sondajul si erau siguri pe el!!!

E culmea ipocriziei sa vii sa o critici pe Firea, cand tu PNL ai facut-o primar, tu ai inventat si mintit si l-ai tinut prostesc in cursa pe Predoiu. Sigur, poate Firea castiga si daca se retragea... nu vom stii ce mobilizare ar fi fost daca ar fi fost o cursa reala. Dar Busoi sa taca!!! Firea si-a castigat mandatul... acum poate face cam orice-o taie mintea
Gabriel
05 Jul 19:27
+0
VOTURI
-0
Domnule notar,medic,europarlamentar si fost candidat la primarie.Adevarul este ca te oftici ca nu esti tu ala cu problema de logica.Asa cum spun copiii -oftica e boala grea.
buson
05 Jul 13:54
+0
VOTURI
-0
hopa! a sarit din porumb candidatul propus si retras de pnl la primaria generala a capitalei. pai nea busoi, nu-i asa ca daca ajungeai tu in functia asta, organizai concerte si pe dimbovita ? esti dus cu pluta rau de tot. adica o investitie ca arena nationala nu produce nimic dar este ok in capatana ta pe cand oamenii terbuie sa stea in picioare si in ploaie la concerte. in ce loc in europa ai vazut tu astfel de manifestari. sa nu zici londra ca esti prost. acolo este un parc unde este un colt si pentru aia ca tine, unde se tin astfel de evenimente. mai bine vezi cum faci sa ajungi sef la pnl bucuresti. poate te lasa buldogul desi el are oamenii lui. vbk

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE