Cristian Buşoi,ridiculizat de internauţi după ce a încercat să profite de #Colectiv pentru promovareViitorul candidat din partea PNL pentru Primăria Capitalei, Cristian Buşoi, a folosit tragedia din Colectiv într-un text prin care îşi face campanie electorală, publicat pe Facebook. Buşoi a fost însă taxat de internauţi. Ulterior, şi-a cerut scuze pentru gestul său.

Cristian Busoi,ridiculizat de internauti dupa ce a incercat sa profite de #Colectiv pentru promovare
Cristian Buşoi,ridiculizat de internauţi după ce a încercat să profite de #Colectiv pentru promovare
Foto: Facebook Cristian Busoi

UPDATE: "Am vorbit astăzi, într-o conferinţă de presă, despre necesitatea consolidării clădirilor din Bucureşti care prezintă risc seismic şi am atras atenţia că nu suntem încă pregătiţi să facem faţă unei noi tragedii, posibile în cazul unui eventual cutremur, aşa cum ne-a demonstrat incendiul de la Colectiv. Unele reacţii au fost critice, întregul demers fiind suspectat de instrumentalizarea tragediei de la Colectiv într-un exerciţiu electoral de imagine. Mărturisesc cu toată sinceritatea că nu am intenţionat acest lucru, iar celor pe care această asociere i-a lezat în vreun fel le cer scuze. Îi asigur de faptul că nu am intenţionat să mă folosesc de ce s-a întâmplat în tragedia de la Colectiv sau în cea întâmplată în martie '77. Cred cu tărie că astfel de evenimente nu trebuie uitate, ci trebuie să învăţăm din ele şi să nu repetăm greşelile trecutului. Suntem datori să punem pe primul plan siguranţa noastră, a copiilor noştri şi a generaţiilor care vin prin măsuri concrete şi durabile de reabilitare a clădirilor cu risc seismic, integrate unei strategii administrative responsabile şi sensibile la problemele oamenilor!", a scris Cristian Buşoi, luni seara, pe contul său de Facebook.

Buşoi a scris, pe Facebook, că prioritatea principală a Bucureştiului este reprezentată de  lucrările de consolidare a clădirilor cu risc seismic, care trebuie demarate "cât mai rapid, indiferent de costuri și de eforturi", oferind ca argument tragedia din Colectiv. Nu a durat mult până când internauţii au început să-l taxeze prin comentarii ca:

Stef Sima Bună ziua. Îmi puteți spune care va fi prioritatea numărul doi?

Marius Chivu Bre, coruptule, în piaţă s-a strigat şi împotriva ta!

Cristi Radu Colaj cu poze luate cu japca de pe net, exploatarea politică a unei tragedii, confiscarea unor proteste anti-sistem, comparație stupidă cu seismul din 1977. Bușoi își ia Capitala înapoi! Sau nu.

Andrei Curăraru #rusine

George Piţulescu Nu, domnule Buşoi, nu cu acel decor! Nu aşa se face. Nu cu cutremurul din 77 sau cu Colectiv din 2015. Ce facem acum, călcăm pe cadavre? Profităm de nişte tragedii, ca să fim cei mai tari din parcare? Vă puteţi lua adio de la voturi. Aţi pierdut de pe acum. Ce consilieri slabi aveţi. Îmi pare rău că mă alătur celor care văd gestul dvs. ca pe un gest urât şi "aruncă" cu ce apucă în dvs., aş fi vrut să laud asta, dar, vorba aia: "morţii nu ne lasă". Cereţi-vă scuze, public, repede, să mai spălaţi din imagine.

Petrescu Lucian Nu este rusine sa furati fotografii si tot voi sa urlati "Bucuresti, trezeste-te"? De drepturi de autor ati auzit? Alea se platesc!

Prioritatea numărul unu a Bucureștiului este consolidarea celor peste 600 de clădiri încadrate în clasa I și II de risc...

Posted by Cristian Busoi on Monday, 11 January 2016

Candidatul a fost taxat şi de Lucian Mîndruţă:

Cum functioneaza social media in politica: Cristian Busoi de la PNL pune un mare afis cu el si cu vorbele "Bucuresti,...

Posted by Lucian Mindruta on Monday, 11 January 2016

Etichete: alegeri 2016, colectiv, cristian busoi, facebook

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h