Cristian Ghinea, numit consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria GuvernuluiCristian Ghinea a acceptat propunerea premierului Dacian Cioloș de a ocupa funcția de consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului.

Cristian Ghinea, numit consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului
Cristian Ghinea, numit consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului

"Premierul Dacian Ciolos mi-a propus sa fiu consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului. Am acceptat si voi incepe activitatea acolo in curand. Premierul are o abordare interesanta despre cum ar trebui sa lucreze ministerele, grupate tematic si, deocamdata, pot spune ca atributiile mele vor fi in zona de urmarire a rolului Romaniei in UE si implementare a reformelor care decurg din acest rol", a scris luni Cristian Ghinea, pe contul lui de Facebook.

Acesta a precizat ca locul meu in Consiliul Director al ONG-ului CRPE va fi luat de Alexandra Toderita, care se va alatura lui Ciprian Ciucu si lui Dragos Dinu.

"Pentru mine va fi o trecere interesanta, nu schimb doar un job cu altul, schimb mai mult. E insa ceva ce trebuie facut la un moment dat in viata. Iar cand Dacian Ciolos, cu care am lucrat la reforma Politicii Agricole Comune, iti cere ceva, nu refuzi. Pentru un think-tanker e un traseu banal in Vest: oameni care ajung in pozitii inalte se uita in jur si cauta idei", a adaugat el.

Sursa: Hotnews. ro. 

Etichete: consilier de stat, Cristian Ghinea, dacian ciolos, Guvern

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE