Cristian Popescu Piedone a fost trimis în judecată pentru trei infracţiuni de conflict de intereseCristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4 al Capitalei, a fost trimis în judecată de Parchetul General pentru conflict de interese în legătură cu autorizaţii pe care le-ar fi semnat în calitate de edil pentru firme la care copiii acestuia sunt administratori sau asociaţi.

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone va fi judecat de Judecătoria Sectorului 4 pentru trei infracţiuni de conflict de interese.

"În calitate de primar al Sectorului 4 Bucureşti, inculpatul Popescu Cristian Victor Piedone, în perioada 2013 - 2014, a semnat acorduri şi autorizaţii de funcţionare pentru SC G.T.E. SRL, având ca obiect principal de activitate restaurante, societate la care numiţii P.V. şi P.A.M., copiii acestuia, rude de gradul I, deţin calitatea de asociat şi funcţia de administrator, şi în urma obţinerii cărora unitatea a început/ şi-a desfăşurat activitatea comercială", spun procurorii.

În aceeaşi calitate, în perioada 2013- 2015, ar fi semnat pentru SC STK SRL, având ca obiect principal de activitate alte activităţi recreative şi distractive, "două acorduri de funcţionare pentru punctul de lucru din Parcul Lumea Copiilor, zona karturi, sector 4 Bucureşti, societate la care numitul P.V. (fiul acestuia) deţine calitatea de asociat unic şi funcţia de administrator, şi în urma cărora unitatea a început/ şi-a desfăşurat activitatea comercială", mai arată parchetul.

Potrivit sursei citate, o a treia faptă ar fi fost comisă în anul 2015, când, în calitate de primar, ar fi semnat "acordul de funcţionare pentru un punct de lucru din Bucureşti al SC C. SRL, având ca obiect principal de activitate comerţ cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie şi produselor zaharoase, în magazine specializate, societate la care numita P.A.M.( fiica acestuia) deţine calitatea de asociat unic şi funcţia de administrator, şi în urma cărora unitatea a început desfăşurarea activităţii comerciale."

Etichete: Cristian Popescu-Piedone, Piedone, primar sector 4, Sector 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE