Cristian Popescu Piedone poate candida pentru un nou mandat de primar la Sectorul 4ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Cristian Popescu Piedone poate candida pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 4. Judecătoria Sectorului 4 a respins, duminică, contestaţia depusă de Asociaţia „Colectiv pentru Viitor". Decizia nu este definitivă. Fostul edil şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 4, ca independent. 

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au respins , duminică, contestaţia depusă de membrii Asociaţiei „Colectiv pentru Viitor". 

Membrii Asociaţiei „Colectiv pentru Viitor" au depus, vineri, la Judecătoria Sectorului 4 contestaţie împotriva candidaturii depuse de Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat de primar. 

Citeşte şi Piedone, la piaţă printre vânzători: "În ultimele luni mulţi aşa-zişi prieteni au uitat că exist"

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, actual candidat independent pentru alegerile din iunie 2016, a fost vineri să-şi facă cumpărăturile la o piaţă din sector, unde s-a întâlnit cu mai mulţi comercianţi cu care a stat de vorbă. "În ultimele luni mulţi aşa-zişi prieteni au uitat că exist. Să fie sănătoşi. Mie îmi bucură inima mai tare când necunoscuţii îmi strâng mâna şi mă încurajează!"

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Cristian Popescu Piedone a anunţat, miercuri, pe pagina de Facebook, că şi-a depus candidatura la Primăria Sectorului 4.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Piedone a precizat că va candida ca independent. "Astăzi am făcut un pas care nu mi-a fost uşor: mi-am depus candidatura pentru Primăria Sectorului 4. Singurii care au fost prezenţi alături de mine au fost copiii mei: Ana şi Vlad, pentru că familia mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie şi mi-a dat curajul de a merge mai departe" a scris Cristian Popescu Piedone, care a demisionat din funcţia de primar al Sectorului 4 în contextul protestelor de la sfârşitul anului trecut, declanşate după tragedia din clubul Colectiv.

Etichete: . #coLECTIV, ACANDIDATURA PRIMARIA sECTORULUI 4, contestaţie, Piedone, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE