Cristian Popescu Piedone, prima reacție după decizia finală privind câștigarea primărieiBiroul Electoral al Municipiului Bucureşti a hotărât, duminică, să admită contestaţiile depuse la decizia anterioară a Biroului Electoral de sector de renumărare a buletinelor de vot din Sectorul 5. Cristian Popescu Piedone, primaru Sectorului 5, a avut o primă reacție.

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

 "E mult de muncă în Sectorul 5! V-am promis că după alegeri mă apuc de treabă și asta fac! Promisiunile mele se transformă în fapte!

Am mers astăzi pe străzile din sector pentru a vedea ce avem de rezolvat în perioada următoare. Am și identificat o problemă majoră care trebuia rezolvată de îndată. Bucăți dintr-un zid stăteau să cadă într-o zonă extrem de circulată. Bucăți de beton care puteau să cadă oricând pe cei care treceau prin zona Mărgeanului, lucru care s-a întâmplat deja în trecut. Oamenii spun că au fost făcute numeroase sesizări la primărie, dar au fost ignorați de fosta conducere.

Pentru că lucrurile nu puteau rămâne așa, am sunat la 112, iar un echipaj de poliție a asigurat perimetrul până când cei de la ISU au demolat zidul care punea în pericol siguranța oamenilor!

Așa se întâmplă când un primar nu iese din birou timp de 4 ani. Nu l-a interesat care este situația reală din Sectorul 5. Însă lucrurile nu vor mai continua așa!

V-am promis că voi sta printre dumneavoastră, că voi veni personal pe teren să văd care sunt problemele din sector! Nu avem timp de pierdut, sunt multe lucruri de făcut! Voi fi zilnic pe străzi, pentru că numai așa pot vedea exact care sunt lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm urgent! ", scrie Piedone pe Facebook.

Etichete: alegeri locale, Cristian Popescu Piedone, primaria sector 5, Sector 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE