Cristian Popescu Piedone și-a depus din nou candidatura pentru Primăria Sectorului 4Cristian Popescu Piedone şi-a depus candidatura pentru Primăria sectorului 4. 5.600 de semnături au fost depuse de fostul edil, care candidează acum din partea Partidului Puterii Umaniste.

Cristian Popescu Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4
Cristian Popescu Piedone și-a depus din nou candidatura pentru Primăria Sectorului 4
Foto: realitatea.net

ALEGERI BUCUREȘTI 2016: "Şi-a depus candidatura ieri (sâmbătă – n.r.) cu 5.600 de semnături, dar nu ca independent, ci din partea Partidului Puterii Umaniste", a declarat purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral din sectorul 4 pentru MEDIAFAX.ro.

PPU a decis joi că îl va susţine pe Cristian Popescu Piedone pentru postul de primar în sectorul 4, în ciuda opoziţiei copreşedintelui Maria Grapini.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins, marţi, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4. Judecătorii au motivat decizia precizând că au fost îndeplinite condiţiile legale pentru un număr de doar 2.550 de semnături din totalul de 5.076 pe care candidatul le-a prezentat. 

Ulterior hotărârii, Cristian Popescu Piedone a anunţat, pe Facebook, că nu renunţă la candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4 şi va iniţia o nouă campanie de strângere de semnături.

ALEGERI BUCUREȘTI 2016:  Avocatul Gheorghe Piperea a declarat duminică, pentru News.ro, că va contesta în instanţă noua candidatură a lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4, pentru că justiţia nu a anulat, prin decizia de marţi, doar 2.500 de semnături, ci însăşi candidatura lui Piedone.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Cristian Popescu Piedone, Sectorul 4

0/6 COMENTARII
ghilotina
25 Apr 13:36
+0
VOTURI
-0
Acum , cind candideaza din nou ,nu mai este bolnav cronic ? Pai daca nu mai este bolnav sa se intoarca la penitenciar sa-si continue pedeapsa primita de la procesul COLECTIV.
Andrei
25 Apr 12:33
+0
VOTURI
-0
Hot imputit ... trebuia sa stea dupa gratii javra asta
elena
25 Apr 12:00
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com
Popescu
25 Apr 08:35
+0
VOTURI
-0
Tot sectorul 4 este plin de asemenea specimene care-l vor primar... Dreptul la vot ar trebui restrictionat la cei cu studii.
ionica
25 Apr 00:56
+0
VOTURI
-0
un nenorocit, care daca nu va iesi primar ca sa-si acopere toate ilegalitatile facute in trecut...va infunda puscaria GRAV detot !!! nu ne ramane decat sa speram ca vor fi putini Cretini care sa-l voteze.
Laur
24 Apr 15:19
+0
VOTURI
-0
un porc care nu are scrupule, un comunist ordinar asta este Piedone.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE